Tiingelinn – Linn Andersson

Fin i håret och mys med min tjej

Hej finisar!

Igår var jag i Frövi och blev fin i håret hos duktiga Malin! Jag satte i nytt hår från Hairtalk. Helt klart det bästa för håret. Har haft löshår innan jag började med hairtalk men allt annat sliter så mycket på ens egna hår och det är inte kul! Nu ser man hur mitt växer och blir stärkt under löshåret, sååå himla bra! Målet är ju att kunna vara utan stillslut, men det blev så sjukt fint! Är så gals att det finns en bra skonsam metod!

Efter frissan var jag hos min mormor och Morfar. Vi hade jättetrevligt och mormor hade bakat då god äppelkaka hon bjöd på och även äppelkräm. Tindra hade så kul hos henne med.

Sedan åkte vi hem och var med Marcus ute i parken där vi bor, Tindra är så bestämd, ska gå själva hela hela tiden, hon bestämmer, haha, men så nöjd om hon får springa och busa, jag är så stolt över att titta på henne och när hon skrattar och är mallig känner jag samma känsla fast över henne.

Börjat använda storlek 80, haha. Lite stort men passar fint ändå.

Länk till henens söta mössa

Många av er har frågat om den, så himla söt, ännu finare i verkligheten är som glitter i den!

Såhär fint blev håret!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats