Tiingelinn – Linn Andersson

Personligt och så fint

Hej finisar!

Sedan jag var rätt liten har jag haft ett armband jag har samlare berlocker till. Det är så himla kul, har genom åren samlat på mig så många, och byt ut med efter hur mina intressen och livet har förändrats. Nu har jag hittat massor med nya söta berlocker jag vill ha!

armbandet kommer ifrån Thomas Sabo och just nu hade hemsidan ett erbjudande att man får ett jättefint smycke om man handlar för ett visst. Tänkte tipsa e ratt passa på nu inför jul! Det bästa jag vet är personliga presenter. Att ge en sådan liten berlock till farmor, till mamma, till syster, ja men ni fattar är ju så fint.

Nu har jag valt att lägga in några i min stil för att visa er. Hur finna! Finns typ 1000 olika andra, det jag gillar just att man anpassar utifrån sina egna personligheter, looove it!

Inget samarbete, bara et litet tips inför jul!

Bild 1 hjärta till en mamma med krona!

Bild 2 Bebisskor!

Vill verkligen ha dessa! Önskar mig i julklapp, vore så fint på mitt armband! Finns inget bättre än att vara mamma! Så fint!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats