Tiingelinn – Linn Andersson

3 RÄTTERS TILL LUNCH

Hej finisar!
Idag har jag och Tindra varit på en liten presslunch med Therese Wickman och hennes minsting Matheus! Så mysigt! Det var på boule bar! Det var så fin mat lagad av en landslagskock, Jättegott och fint verkligen! Så kul att träffa Therese med! Riktigt mysigt event och vi pratade massor hon jag och en till man om detta med sociala medier och lite om oss som håller på med det här i Örebro och om vi ska dra ihop något tillsammans, så kul! Blev kvar där rätt länge.

Sedan gick jag och Tindras till Emma och myste med henne och Frida och barnen fick leka. Sedan gick vi ut till Yanqee candels shoppingmingel men köpte inget. Var så kallt och regnigt ute så blev förstört av det. Men som jag älskar deras fina ljus, och särskilt nu i höst rusket!

När jag och Tindra kom hem var jag sååå blöt och kall, Tindra sov middag och jag tog ett varmt bad. Nu är äntligen Marcus hemma med så jag ska ta och jobba ikapp lite och sedan sova, så kul kväll blir det idag!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats