Tiingelinn – Linn Andersson

Mysdag i Garphyttan

Hej finisar!

Vilken mysig kväll jag och Tindra hade igår. Vi åkte ut till Garphyttan till våra vänner Moa och Ivar!  Så himla mysigt hade vi det. Dem mötte oss vid bussen och sedan gick vi med våra matchande vagnar till en lekpark och lekte med barnen. Är så himla kul för först hade vi matchande Emmaljunga nxt90 vagnar och nu har vi matchande stokke trails. Jag och Moa har typ samma stil fast ändå inte. Vi köper likadana babyskydd, vagnar osv men i helt olika färger. Igår tex var både Tindra och Ivar små nallar men i olika färger. Jag älskar livly tex och Moa gillar minirodini mest. Vi typ gillar samma saker fast har olika stilar. Det är så himla kul. Hon är sjukt stilmedveten. Samma intressen liksom men olika stilar, det gillar jag. Inga härmapor där inte, bara ibland, haha.

Vi hade så mysigt i lekparken, pratade massor såklart och lekte med barnen. blir helt tårögd, dem var faktiskt små änglabarn igår. Båda var så glada, busiga och de klättrade upp själva för trappen till rutschkanan, gick runt i sanden, var nöjda, glada och skrattade massor, så kul. De har verkligen blivit så stora Tänk nu är båda förskolebarn snart. Det är inte bebisar, det är barn, så himla söta små barn dessutom.

Efter lekparken gick vi hem till dem och jag och Tindra blev bjudna på så god mat av dem. Moas sambo hade lagat, riktigt gott var det.  Tindra åt med massor och gillade maten. Sedan lekte vi liten, Ivar fick ett litet paket av oss och sedan tog vi bussen hem igen.

Förstår ibland inte varför vi ses i stan, är så mycket mysigare hemma hos dem i Garphyttan. Detta tar emot lite fast nej ändå inte. Det jag vill säga är att jag är ingen stadstjej. Jag vill bo i hus utanför stan. Så fort jag har körkort är det inga problem för mig längre. Det är så mysigt att bo utanför stan och verkligen myyyysigt.

Familjelivet är det som lockar mig, torts att jag är 20 år, haha.

 

Hur stora! Tänk att dem springer omkring nu mera. Jag älskar att ha 1: åring. Dem förstår ju nu, dem är människor som leker själva och har viljor. Matchande skor med, hehe.

 

Älskar denna bilden, cykeln i bakgrunden kan få försvinna bara, haha.

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats