Tiingelinn – Linn Andersson

Bebis haul

Hej finisar!

Här kommer en haul med nya fina plagg till Tindra!

Mössa med tofs. Tog storlek L till henne.

Den är så värd sitt pris.

Glitterväska! Detta är en av Tindras favoriter. Finns en liknande på Ump där vi brukar vara. En sådan kan jag rekommendera till era små för alla barn är helt galna i att den glittrar så fint. Så ÄLSKAR Tindra att plocka i och ur saker i den. Så fin.

Små adidas skor Lyckades knipa de sista.

Kavat lära gå skor. Finns i storlek 19-23. De absolut bästa skorna att välja som förakta skor till sitt barn. Bra stöd och allt. Hade sådana som liten själv.

Tights från soft gallery. Fanns även i rosa och blå färg, kommer nog beställa båda dem paren någon dag. Så sjukt fina, finns även tröja till. Dessa är verkligen så min stil.

Soft gallery och lively har de absolut mjukaste plaggen i världen.

 

Sött litet hårspänne.

 

Tröja och byxor från Livly. Kanske det finaste mönstret någonsin, änglar! Så bra pris med både byxor och tröja för 499:-

Topp från gap till bra pirs. 

Livly byxor med små kaninöron! Dessa är dessutom på 25%! Hur bra, det är tillfälligt för dessa är nyheter så passa på! Tindra är 1 år men jag tog 6-9 månader för de är stora i storleken. Köpte ett par vita förut i 9-12 och dem var stora på henne så hon snubbla runt.

Blåa likadana också på 25 %! 

Äntligen! Har hittat överdragsbyxor i Tindras storlek! Yey! Dessa rosa från gap. Finns även som termobyxor till vintern men dessa är perfekt att ha nu i höst, äntligen skalbyxor!

Fanns även i grått länkar dem här, så snygga.Tog storlek 12-18 månader till Tindra, lite stora men ändå lagom, motsvarar storlek 80 skulle jag säga.

Denna fina toppen från gap, eller topp kanske det inte är men hon ska liksom sticka genom armarna i den, sååå söt!

 

Det var denna lilla haul, hoppas att ni gillade den. Om ni är sugna att shoppa dessa saker får ni gärna klicka in via mina länkar när ni handlar så vet butiken att ni hittat dessa via mig och jag får en liten provision för ert köp. Tjänar alltså inget på att ni klickar utan ifall ni skulle vilja shoppa till era små.

 

Kram och puss!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats