Tiingelinn – Linn Andersson

Så ledsen och nedstämd

Hej finisar!

Vilken söndag, inget gick som planen. Vi skulle fotografera med fina Karin men hon blev sjuk. Sedan skulle vi då fota med en ny person som hörde av sig, hela familjen gjorde sig fina, jag duschade, föna håret, sminkade mig länge som jag aldrig brukar, platta och lockade håret, fixade kläder till mig, Marcus strök skjorta och allt. Sedan åkte vi ut till Karlslunds herrgård men fotografen dök inte upp. Han hörde av sig att det var något krångel med bilen men blev ändå sååå besviken, vi stod där och väntade och Tindra verkligen strålade.

Ska i alla fall boka in en ny tid med Karin hon är sååå duktig och så ska jag fota med Johanna igen nästa vecka. Skulle sålt på en loppis idag med men det blev det tyvärr också krångel med så blev inte av och skulle träffa en vän idag men det blev inte heller av så man kan säga att alla mina planer jag såg fram emot bara kraschade.

Istället har vi packat masssssooor! Har mycket kvar men även mycket gjort nu faktiskt ville tär så skönt.

Känner mig bara så trött och frusen och nedstämd. Har gråtit utan att veta varför, bara lite för allt typ. Fryser, känner mig kall fast jag inte är sjuk, är helt omotiverad till allt och ja jag ligger i sängen nu och bara är ledsen utan att veta varför.

Tindra har i alla fall verkligen livat upp dagen med sitt fina leende och massor med bus hur söt som helst!

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats