Tiingelinn – Linn Andersson

En helg med min syster

Hej finisar!

I helgen har Marcus åkt med Tindra till sin familj i Linköping och jag var hemma och jobbade samt träffade min lillasyster Fanny. Vi hade så himla mysigt. Först gick vi ut och åt mat på Moccadeli tror jag den heter, så god mat verkligen. Dock får man hämta själv och så, inga menyer, lite typ pincos stuk fast du beställer inte i en app.

Sedan var vi hemma hos mig i stora lägenheten vi bor i nu och bara pratade om ALLT och hade en riktig syster myskväll. Finns nog få jag litar så hårt på som Fanny och tror hon skulle säga detsamma. Alla som tävlar om att skaffa syskon så tätt som möjligt och hävdar att det är de bästa får barnens relation har så fel i detta fall.

Det skiljer 4 år på mig och Fanny ( Vi har en bror mellan oss så är 2 år mellan varje barn) men oavsett, vi är så tighta trots 4 år. Har alltid fungerat bra ihop typ. När vi var små kunde jag leka att hon var min bebis, haha, när vi blev lite större kunde jag i smyg utan att mina kompisar visste leka med Barbie och prinsesslego me henne, när vi blev större kunde vi ha våra myskvällar tillsammans påmint rum framför en film, oftast skiljde världar eller Hannah Montana, haha. Nu är hon snart vuxen hon med och vi pratar om allt.

Vi är så sjukt olika och har de mest olika stilarna och helt olika liv men vi är ändå bästa vänner. Är så glad över min lillasyster.

Idag blir det en jobbförmiddag för mig och sedan efter dagis ska jag och Tindra åka till min pappa och gratta honom då han fyller år.

 

Lite frukt mys med Fanny,

Denna bilden blev det något konstigt med ljuset på, jättekul mot de andra men.. Denhär juicen lever jag för!

Vår Ica hade fått in dessa goda små bollar, helt kär i dem! 

Min chilli och vitlökspasta med räkor, mums!

Fannys Pizza med honung, rucola, fikon, nötter, getost, ost, asså sååå god med!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats