Tiingelinn – Linn Andersson

2 intensiva stressdagar

Hej finisar!

Idag gick jag upp innan 5 i morse! Så himla tidigt är helt dötrött nu alltså. Min mormor och Morfar kom vid 6 och var i lägenheten och grejade lite så Tindra kunde sova.

Jag åkte till Laxå och gjorde risk2:an! Jobbar på så mycket jag bara kan med körkortet nu. Tänker att jag ska plugga teori i flera timmar på lördag. Klarade den hur som helst, tror knappt man kan kugga den men ändå, Skönt att ha det gjort så man kanske får körkort en vacker dag.

Sedan har jag grejat i lägenheten och nu är allt typ klart! Behöver ju köpa saker, vill byta ut saker, beställa tavlor osv men allt är uppackat och slänt och så!

Imorgon väntar en ny intensiv dag då jag ska upp jättetidigt igen för att åka till Stockholm och plåtas för loppi som jag fått kontrakt som topp bloggare på. Ska bli jättekul att träffa tjejerna.

Men har varit så stressad då det blir sjukt intensivt med 2 såna här dagar. Är super stressad för imorgon då jag är himla rädd för att vara i Stockholm ensam, har lite ångest, även för tågresan men det kommer gå bra hoppas jag.

Idag var det ju även alla hjärtans dag och min kärlek är ju min fina dotter! Vi har pussats och kramats vi!

 

Visst är det hemskt att gå in på Instagram när man inte har en partner? Alltså shit vad denna dagen påminner än..

Vi ska sova hos min mamma och hennes sambo ikväll för att underlätta med förskolan imorgon när jag ska åka tidigt, är ju sjukt krångligt annars ju. Så har världens bästa släkt och familj som hjälper mig i sådana lägen.

Jag hoppas ni alla haft en superfin alla hjärtans dag!

Puss och kram på er , extra många sådana till alla singlar här ute!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tiingelinn

      Åh jag försörjer mig och Tindra via sociala medier. Shoppar mycket både mat kläder osv på kampanjpris. Tipsar mycket om rea på storyn. Gillar att inspirera just om fynd.❤️

stats