Tiingelinn – Linn Andersson

Avslöjar lite innan

Hej finisar!

I fredags var jag iväg till Stockholm själv. Ni som följt mig vet ju min rädsla för Stockholm eftersom jag och mamma var på Drottninggatan under terror attentatet 2017.

Har haft sjuk panikångest av att ens åka tåg dit, fått panikattacker och allt, men vet ni vad? Det gick så bra! Jag var inte rädd! Jag mådde bra. Jag kände bara power och var taggad. Är så sjuuuukt stolt över detta. Det tog nästan 2 år att övervinna men nu är jag äntligen framme vid mitt mål.

I Stockholm åkte jag för att träffa kollegorna på loppi! För det är nämligen så att jag nu är en av loppis nya toppbloggare! Så himla kul. Är sjukt glad och stolt över detta. Lanseringen kommer ske någon gång nästa vecka men avslöjar det lite tidigare för er! Så himla kul!

Vi var uppe på ett tak och fotade med en sjukt duktig fotograf, jag och några av de andra toppbloggarna. Åt fruktfat och choklad och hade hur trevligt som helst.

Kommer nog bli fler besök upp till Stockholm nu. Ska ta tag att börja gå på eventes igen. Nu är jag ju inte rädd längre.

En till underbar grej med att bli loppi toppbloggare är att jag kommer ha kollegor nu! Asså wow! Bolla idéer med, få feedback och tips, älskar alltså! Jag älskar att vara min egen och jobba själv men även att nu kunna ha lite folk att prata och bolla saker med.

Tänk att Linn Andersson 12 år som började blogga nu har detta som yrke. Jag tillåter mig själv att vara stolt. En liten tjej från Frövi som gjort exakt allt själv utan någon backning/ hjälp eller kontakter.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats