Tiingelinn – Linn Andersson

Kär och dum

Hej finisar!

i söndags åkte jag direkt från mamma vidare till min så kallade crush! Finns ju inget bra ord för detta asså, men men.  Var i alla fall där söndag och åkte hem måndag igen.Är helt slut av resandet. Tar liksom 2,5 timme på tåget och sedan väl hemma blir det stadsbuss och sedan promenad. Körkortet är det enda jag drömmer om nu om nätterna alltså!

Men är man kär så går allt, skulle kunna åka dit igen denna veckan utan tvekan. Gäller att inte se problemen, men är sjukt jobbigt såklart att åka så långt!

Han va ju världens sötaste o hade köpt alla hjärtans dag godis till mig, asså dör! Tror faktiskt aldrig jag fått just det. Är ju typ världens klyftigaste person med så asså ni förstår. Blev helt generad alltså. Nu har jag snott med mig hans tröja hem också, haha. Är ju bara för mysigt! Saknar den där killen…, särskilt på kvällen när man ska sova. Men nu när Tindra är här får jag massor av annan kärlek från henne.

Är i alla fall jätteglad och helt sprudlande i min kropp! Ska passa på att bara njuta för vet inte när jag kände såhär senast, när jag var 16 år typ..

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats