Tiingelinn – Linn Andersson

Mitt jobb passar inte mig

Hej finisar!

Gud vad jag är himla känslosam som människa! När jag är i såna här svalor i livet börjar jag alltid tänka och typ rannsaka mig själv lite. Har tänkt så mycket på att jag egentligen är den mest omlämpade till att jobba som influenser, haha.

Jag är så himla känslosam som människa och har så lätt att bli ledsen, och glad, och kär och allt, haha. Alla känslor. Men det gör att jag lätt tar illa upp och blir ledsen och irriterad osv, särskilt nu när jag blivit dumpad av en kille jag var så så kär i.

Tillexempel när jag la ut en ur söt bild på Tindra när hon låg och sov i bilen. Bilen var avstängd och stod stilla, hon sov i den och vi var utanför bilden och höll på och grejade med massor av saker som skulle kastas och lite allt möjligt. Men hon sov middag i bilen då hon älskar att vara i den o sover bra där. SÅ bilen var avstängd och då är den ju iskall, så hon satt i overallen lite halvt fastspänd. Vi var precis utanför bilen o hade en dörr öppen liksom. Så delade jag bilden på Instagram och får massor med kommentarer och pekpinnar att man minsann inte ska ha overall i bilen osv.

Jag vet att ni som skriver dessa kommentarer vill väl MEN om ni har missat det så la jag ut ett samarbete med besafe för ett tag sedan där jag berättade att barn ska sitta utan overall i bilstolen, jag vet, jag har koll. Jag känner sådana kommentarer som påhopp, jag är är en ung mamma men jag har koll! Blir jättelätt irriterad av sånt. Eller som denna söta bild jag tog till ett samarbete och delade, då kommenterar någon ” en vas med blommor i soffan, konstigt ställe att ha blommor på” . Ja men jag kanske tyckte det var himla fint på bilden, låt mig…

Att det alltid är folk som ska anmärka något har jag så svårt för, men det är väl så när man har detta jobb, haha. Är inte meningen att vara otrevlig mot er heller när ni menar väl, men såhär fungerar jag. Tänk er själva att någon ska lägga sig i massor med saker hela tiden som du vet att du redan har koll på, det är irriterande även om det är underbara människor som menar väl.

Jag blir jätteledsen av fula kommentarer och sådant MEN jag har lärt mig att hantera det bättre verkligen. Tar inte åt mig av hat på samma sätt längre.

 

Jag älskar mitt jobb men jag är väl egentligen en för känslosam människa för att jobba med detta, haha.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nora 20 år

    Försök jobba med din självkänsla kanske. Tänk liksom det är okända människor som skriver varför ska deras åsikter betyda något, du gör det du tycker är rätt och så är det. Låt dom inte störa dig. Såfort du får en kommentar du tar år dig av på insta bara blocka personen. För tillslut är dom inte kvar. Men samtidigt, hatare är fortfsrande pengar ❤️ Btw, hoppas allt är bra med dig och att du har stöd från dina nära och kära. Vad jag har förstått så bor du inte i Stockholm, men om du har lust att prata av dig, hör av dig( du når mig på e-post först, men kan få min snap) ?

  2. Jessica

    Känner igen mig sååå i det du beskriver!! För ett år sen påverkade mina känslor mitt liv och mående varje dag, sen fick jag ett tips att läsa om HSP- högkänslig….det var som att läsa om mig själv! Idag ser jag det som en styrka att ha alla dessa känslor när jag vet varför dom finns där och hur dom påverkar mig! Har aldrig mått bättre!!! /stolt högkänslig 3 barnsmamma

  3. Eva

    Vilka underbara bilder på lilla Tindra- jag tycker blommorna passade bra där. Du är en härlig tjej Linn och du vet definitivt va som är rätt för just er. Tyvärr finns de människor som alltid kommer kritisera vara för att liksom. De är nog den stora baksidan med att vara offentlig ( då tror vissa att man får slänga skit hit och dit,- men de ÄR INTE ok). Jag hade oxå tyckt att de var jobbigt. Kramar till dig och Tindra ??

    1. Anette

      Det spelar ingen roll vilken sida man besöker både offentliga (svt melodifestivalen, svt sport osv) eller privata så måste folk klaga. Försök låta bli att bry dig. Du skapar så fina bilder och kan inte en person förstå att du ställt vasen i soffan för att få en fin bild utan tror att du har det så ? så är det ju mest synd om henne ?. Fortsatt på samma sätt som nu! ❤️

    2. Jessica

      Känner igen mig sååå i det du beskriver!! För ett år sen påverkade mina känslor mitt liv och mående varje dag, sen fick jag ett tips att läsa om HSP- högkänslig….det var som att läsa om mig själv! Idag ser jag det som en styrka att ha alla dessa känslor när jag vet varför dom finns där och hur dom påverkar mig! Har aldrig mått bättre!!! /stolt högkänslig 3 barnsmamma

stats