Tiingelinn – Linn Andersson

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Jag är så himla besviken över en grej. Jag hade precis bestämt mig för att börja plugga till hösten. Helt bestämd. Jag ville börja plugga till florist här i Örebro, var så taggad verkligen. Men vet ni vad? Dem har lagt ner hela florist linjen! Det finns inte kvar längre, helt förstörd är jag. När jag väl bestämt mig finns det liksom inga stopp eller vad man ska säga men nu gör det visst det.

Är det någon som har koll om man kan plugga florist på något annat sätt? Eller i närheten? Har hittat i Västerås på en fin skola men ah då måste jag ha körkortet först alltså, men det lär jag väl ha tills dess, ska börja ligga i igen, det har blivit paus nu tyvärr. inte bra alls, måste komma vidare hela tiden men varit så himla dålig och mått skit så har inte gått alls.

Åh är så kluven nu får den jag hittat i Västerås får man bekosta själv o är ganska så jättedyr utbildning. Kom med era tips, ideer och tankar.

 

 

Jag och Tindra var inne i en liten blomsterbutik här i vårt område, så himla mysig, en ung tjej som drev den själv. Det är precis vad min dröm är, att öppna en egen liten blomsterbutik och jobba själv först och sedan ha kanske 1-2 anställda.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats