Tiingelinn – Linn Andersson

Lyssna på varningssignalerna

Hej finisar!

Idag skulle jag till Stockholm på ett event med samsung! Var så himla glad och taggad! Blir aldrig inbjuden till event typ och var så glad att jag skulle få gå på detta! Skulle träffa bland annat Andrea Norrman som jag var supertaggad på dessutom.

Men igår så fick jag ett varningstecken av min kropp..

Jag hade haft ont i huvudet varje dag i över en vecka.. jag skulle till bussen för att åka till vårdcentralen och någonstans på vägen där hade jag bara ramlat ihop liksom.

Jag vaknade upp med halva ansiktet i snön på trottoaren vid slottet! 2 tjejer stod vid mig och hade ringt 112. Jag hade bara ramlat ihop och svimmat där. Hade sådan panik när jag vaknade, fattade inte vart jag var direkt o bara grät. Fick panik för hade ju Tindra på förskolan men fick tag i Marcus så han kunde hämta.

Sedan kom en ambulans och hämtade upp mig, var jätterädd. Det värsta av allt var att tjejerna som hittade mig berättade att de hade sett mig på långt håll och att folk bara hade gått förbi mig! Hur kan man göra så om det ligger en ung tjej i en snödriva med ansiktet i snön medvetslös? Jag skulle aldrig gjort det! Gick där med min hemköppåse full i klämmisar!

Väl inne på akuten la ambulans personen mig i en sådär säng sedan fick jag ligga i en korridor i flera timmar utan att ens en undersköterska eller någon alls kom och en hälsade på mig o sa något varför jag va där eller vad jag väntade på.. Men min mamma kom in sen. Kände mig så ensam först alla andra hade sina pojkvänner, fru, man osv där o jag låg helt själv, så glad att mamma kom.

När jag väl fick träffa läkare gjorde de ekg , kolla hjärnan, kände på massa muskler och massor av annat. Men felet är bara stress o heart broken typ. Så himla sjukt!

Nu ska jag iaf lyssna på kroppen och ta det lugnt, så en ensam tripp till Stockholm blir inget för mig tyvärr!

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Fyy vad obehagligt, stackars dig❤️Hoppas de kollat upp dig ordentligt och att du verkligen tar det lugnt nu…sjukt att folk kan vandra förbi verkligen hemskt. kram på dig

  2. My

    Oj men vad obehagligt! Vilken tur att de spg dig och agerade! Menar det ör ju klart man hjälper en medvetslös människa oavsett kön,integritet eller liknande!
    Krya på dig ❤️❤️

  3. Eva

    Usch va ledsen jag blir för din skull Linn och arg för att vuxna människor bara väljer att gå förbi dig utan att hjälpa. Jag blir.mörkrädd vara jag tänker på de. Vilken tur att tjejerna stannade till och ringde efter hjälp. Viktigt att lyssna till kroppens varningssignaler, men inte alltid lätt att tolka dom. Ta hand om dig och vila ordentligt. Kram

  4. Anna köhler

    Men vännen får börja ta hand om dig
    Men är så fult att folk bara gick förbi dig hände mitt ex son när han trilla med sin cykel alla gick förbi han bara

stats