Tiingelinn – Linn Andersson

Örebros bästa sushi, vårtecken och tapas kväll!

Hej finisar!

Igår var jag så deppig när jag vaknade. Vaknade med hemsk ångest men jobbade ändå flera timmar i stänk så var himla stolt över mig själv. Sedan åt jag och Wilma frukost och efter det åkte vi in till stan för att hämta ut massor av paket till samarbeten och för att hämta Tindra.

Vi köpte sushi mitt emot Ica Ekershallen på väster för er som bor i Örebro! Den är så magiskt good! Finns ingen bättre sushi än den i stan! Sedan så hämtade vi Tindra och köpte 2 kg godis på hemmakväll  för att fylla ett gigantiskt påskägg vi hittade på vinden.

 

Blev helt lycklig av det underbara vädret och började fota blommor överallt så Wilma Skämdes, haha! På kvällen när Tindra somnat åt vi tapas i form av färska havskräftor och räkor med massor av tillbehör, mums vilken tjejkväll!

Idag ska jag och Tindra mysa med min mamma! En söt kille som hoppade ner i en av kartongerna från lite produkter.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Köhler

    hehe du är som mig jag fotar alla blommor jag kommer åt 😀 hehe
    ja vi bor verkligen i en fin stad trivs skit bra i Örebro är ifrån Halland (västkusten) ursprungligen o ångrar mig inte ett skit hehe

  2. Nea

    Så våriga och fina bilder!

    Ett önskeinlägg jag har är en lista med vad för förväntningar/önskningar du haft om föräldraskap/livet med barn innan tindra kom vs hur det är/verkligheten. Skulle vara väldigt skoj att läsa om

stats