Tiingelinn – Linn Andersson

Svarar på några av mina spydiga Dm och kommentarer

Hej finisar!

Ibland känns det som jag ska gå under av all skit man får ta med det jobbet jag har. Det värst är att jag blir arg på mig själv att dessa kommentarer gör mig ledsen. Får så mycket kärlek av er dagligen och på riktigt hjälper det mig jättemycket, jag är så glad och tacksam, så varor ens bry sig om skiten?

 

Men här kommer i alla fall svar på lite spydiga dm och kommentarer.

 

1. Varför ska du gå runt och vara avundsjuk på alla som är kära hela tiden? Du har en dotter som är det finaste som finns, är ju som att du inte är nöjd med henne. Börjar bli som att du missunnar alla som är lyckliga och har en riktig familj bara för du inte har det Inte konstigt att du tappar följare.

Jag missunnar ingen kärlek, men det är väl klart man kan få vara avundsjuk? Eller? Kan vara avundsjuk på någons dröm hus med, fler på någons fina hår, eller vad som helst. Jag älskar min dotter mer än livet! bara för jag med vill ha en kille betyder väl inte det att jag inte älskar min dotter och är nöjd över henne? 

 

2. Det är inte så kul att läsa om att du mår dåligt hela tiden. Är så trött på ditt gnäll om att du mår dåligt, kan du va lite positiv istället?

Jag kan inte rå för hur jag mår, och mår absolut inte bättre av sådana kommentarer eller hur? Ja går öppen och ärlig med hur mitt liv ser ut, passar det inte så är det bara att lämna känner jag. 

3. Förut var så så söt och gullig och nu har du börjat lägga ut lättklädda bilder for bekräftelse, du är helt förändrad som person. Tror du att du får en man av att visa upp sig sådär på Instagram?

Jag la ut en liten bild där min lilla rumpi syndas och det blev kalabalik! Jag va en annan människa och folk blev galna. Shit de va en liten rumpa och det var 1 lättklädd bild. Har inget porr konto direkt. Tycker väl mer att det borde vara vanligt på konton så man inte ens reagerade på en sådan bild. Det handlar absolut inte om att jag vill visa upp mig för några män, snarare tvärt om, att det inte ska vara några konstigheter med en sådan bild, ingen ska ens reagera. Sedan är min målgrupp 93 % kvinnor så visa upp mig för män,,, nja! Bilden va Bah en mysbild hemma när jag jobba i underkläder.

Mina bilder i bikini från i somras reagerade ingen på…

4. Hur känns det att barn kanske går in och ser dina bilder och känner press att de måste ha en kropp som ser ut som din. När du lägger upp lättklädda bilder sätter du ett ideal för yngre tjejer!

Fast alla kroppar måste få synas känner jag, stora som små, långa som korta, mörka som ljusa!  Min kropp är absolut inte någon ideal kropp heller för den delen. 

5. Varför tittar du alltid ner eller blundar på dina bilder, avföljer snart, får panik av att titta på dig när du aldrig tittar in i kameran, ser ut som du sover.

Detta gör mig med ledsen typ.., jag är ingen fotomodell, hatar att titta in i kameran, tittar gärna på tex Tindra. Tycker det känns mer naturligt också. 

6. Utan Marcus är du ingeting, hur klarar du dig utan en man som försörjer dig, du va otrogen mot din man och nu ligger du o gråter o snyftar, skyll dig själv, ingen kommer vilja följa dig längre.

Detta vet ni ingeting om. Vi valde att inte berätta något om vår separation offentligt vilket är rätt moget tycker jag, Alla måste inte veta allt. Jag kan absolut försörja både mig och Tindra själv. Det är inga problem alls, Jag var för sista gången inte otrogen! 

Blir såå trött på alla som vet bäst om mig och vad som är bäst för mig.

 

Här kom mina svar. Ibland känns det som jag blir starkare av att kunna svara på hatet ibland. För är en väldigt varm och mjuk person som är himla sårbar. men ingen ska kunna bryta ner mig.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amelie

    Duhar inte svarat på mitt än . Tagit bort mig på instagram . Gör som de andra slutar följa dig Nu.
    Jag bad om ursäkt till dig vad fick jag av dig , jo du blockade mig. Hm hm hm …..Du var otrogen , du gick ut med , vad gör det att åka till en kill kompis. Kolla på det klippet. När du var med honom. Så snälla sluta blogga ett tag, finn dig själv. Då gör du alla en tjänst. Väx upp . Marcus friar du säger ja , vill ha den fetaste ringen. Sen ska du åka till en sk kill kompis. Hm hm hm . Tänk om gör rätt. Så du fick en chans . Det tog du inte. Vet du inte svarar ….Men det säger bara vad du är för en ynklig person ….

        1. Tina

          Det går ju att avfölja utan att sprida hat, men vissa människor måste spy galla för att känna sig ”bättre”. Dagisnivå på dina kommentarer helt ärligt, har man inget snällt att säga så behöver man inte säga något alls. Speciellt om man tror på karma ?

        2. Maja S

          Följer inte?
          Men varför är du här o sprider ditt hat o din skit?
          Karma har allas adress ? Så den hittar nog till dig med

      1. Emelie

        Det är en sjuk värld vi lever i.. Och att du och många andra ska behöva utstå dessa kommentarer är ju förskräckligt! Det var bättre förr när folk levde sitt eget liv och inte la sig i andras liv på detta sättet som dom gör idag. Tror inte att någon skulle våga säga detta direkt till dig mellan fyra ögon för det gör man bara inte! Sociala medier känns verkligen inte positivt. Jag blir mörkrädd när de kommer fram att det är så barn som skriver massa strunt till personer hur kan det ha blivit så. Jag är glad över att jag växte upp utan sociala medier och att jag har valt att inte ha Facebook eller Instagram. Man kan inte vara på topp hela tiden även om det ser ut så på sociala medier så är det är felaktig bild av personernas liv.. Vi matas bara med det lyckliga, härliga och drömmiga liven men det finns inte en chans att det är så 100% varje dag. Och att det även är vuxna människor som klankar ner på människor det är ju helt galet det med! Trodde dom flesta blev uppfostrade med att man ska vara snäll mot andra. Förstår att de inte är lätt att stå emot dessa skit kommentarer! Det är inte rättvist mot dig att du får dessa påhopp tråkigt nog då kommer folk nog inte sluta med detta ? men alla är bra som dom är och även du! Du har rätt att göra vad du vill, skriva vad du vill, se ut hur du vill och lägga upp vad du vill. Folk ska ju bara sluta i hur andra lever sina liv det är upp till var och en.

stats