Tiingelinn – Linn Andersson

Veganskt smink som jag blivit kär i plus en produkt alla behöver

Hej finisar!

Jag har ju som ni vet använt sminkmärket palina under en lång tid och älskar det! Men nu har jag hittat ett nytt sminkmärke som jag med fastnat för, Idun heter det. Idun är mineralsmink som säljs på apoteket och alla produkterna jag visar i inlägget är 100 % veganska.

Ni har frågat om just smink och vad jag använder så tänkte att detta inlägget kan bli himla kul!

Här är 6 st produkter jag använder!

1.En highlighter som ger sådant underbart lyster så det inte är sant! Man verkligen skiner upp gen är så skimrig och fin.

2. BÄSTA produkten. Ett löspuder som är transparent och passar alla hudtoner. Du kan ha det oavsett vilken färg du har på din foundation. Sedan kan du tex matta på med den om du blir oljig under dagen utan att det blir ett kakigt resultat.

3. En ögonskugga som är skimrig och har en så himla fin färg!

4. Mitt favorit läppstift. Det gör sig inte på denna bild som i verkligheten. Det blir väldigt naturligt och mycket mindre rosa än på bilden plus att det skimrar, helt underbart!

5. Tjock läppenna! Älskar! Blir som läppstift fast mindre kladdigt och sitter HELA dagen. Är en himla bra grej!

6. Min favorit foundation! Denna är sjukt täckande vilket jag älskar! Finns en annan i puder format om man inte gillar täckande men det gillar jag! Plus att den innehåller bra produkter så är bra för dig som lätt blir olag och får acne, typ som mig! Jag har nyansen Freja.

Bästa tipset av allt! En sånhär har jag letat efter i ca 6 månader!

Det är som ett tjockt hårband du har för att inte få smink i håret. Jag använder min även när jag tvättar av sminket på kvällen så man inte ska få vatten och sminkrester i håret när man tvättar sig! Kan inte leva utan denna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats