Tiingelinn – Linn Andersson

Dop för prinsessan Alice

Hej finisar och godmorgon!

 

Här ligger jag och bloggar i sängen. Tindra hat tjatat till sig att titta på Daniel Tiger och Gabriel har tjatat till sig sovmorgon till klockan 12. Tänkte eventuellt vlgoga idag men vet inte om vi har så mycket kul för oss, haha. Kan inte ni berätta för mig, är det kul att se en vanlig ” hemma dag” när man inte gör någonting eller är det liksom tråkigt?

Hur som helst, igår var vi på Dop för sötaste lilla Alice! Lovisa hade ordnat så fint, förstår inte hur hon kan vara så duktig och fixa! Pyntet och allt var helt fantastiskt fint! Vill ju typ fixa lika bra när Tindra har sin 2 års dag nu om 2 veckor! WOW,WOW,WOW!

Lovisa var så himla vacker och bara strålade och lilla Alice var så söt och lugn. Sedan hade de riktigt kanonväder verkligen! Kommer massor av bilder nedan.

Min outfit till dopet! Jag ÄLSKAR min nya kjol. Länkar en liknande här.Kyrkan! Fina tjejerna! Hon blir bra på ALLA bilder! Jag är Såå icke fotogenisk. Lilla Alice!Tindris utsöta klänning!  Från livly. Svindyr men nu tror jag de har lite rea. Festis är gott!En riktig prinsessa! 

Vi 2 föralltid!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats