Tiingelinn – Linn Andersson

Osunda relationer !

Hej finisar!

Just nu känns livet lite jobbigt. Jag kan inte gå in på vad som har hänt, är öppen med mycket men dehär blir för privat. Men kan väl säga att flera av mina närmsta som stått mig närmast har gjort mig himla ledsen.

Har aldrig haft sådana problem sedan jag var ett barn och blev mobbad och utfryst i skolan. När jag blir vän med någon så blir jag sjukt lojal och ibland kanske lite för lojal! Jag har sjukt lätt att bli utnyttjad på alla möjliga sett. De som står mig nära ska känna att jag gör allt för dem! De ska kunna ringa mitt i natten och jag finns där, mår de dåligt så kommer jag alltid att höra av mig till dem och fråga hur de mår. Oavsett vad, jobbar jag släpper jag det, gör liksom allt för mina vänner. Sedan anpassar jag mig väldigt lätt, efter vad som blir bäst för dem osv.

Nu på senaste har väl Gabriel lärt mig lite att jag inte kan vara så snäll, man är inte en bättre vän för man alltid är den som bjuder, man är inte en bättre vän för man alltid ställer in sina planer för att träffa en vän precis när det passar den, man är inte en bättre vän för att man fixar sponsrade presenter, man är inte en bättre vän för man lägger ut om varandra på sociala medier osv osv. Det är så svårt allt dedär och jag har oerhört svårt att skaffa bra riktiga vänner! Jag har några få  som inte är ute efter sånt och när jag liksom förlorar en utan att veta varför och jag vet att jag verkligen inte har gjort något fel så gör det så ont!

Har gråtit så mycket och mått så himla dåligt, har ont i magen, fryser och svettas på samma gång och förstår inte varför det har blivit såhär för mig.

Igår hade vi iaf ett gulligt par över hos oss som tittade på vår lägenhet och vill ta över den. Sedan städade jag imprincip hela dagen, jobbade och hängde med Wilma! Hon kom över med lite alkoholfri Rose cider! Bästa vi vet och jag hade gjort choklad mouse! Har börjat baka och laga mat som jag älskar! LOVE IT!

sÅ nöjd med vårt sovrum! Hade denna bild till ett samarbete med joxet! Med rabattkoden LINN20 med stora bokstäver får ni 20% rabatt på ett helt köp hos Jotex.

Fruktfat till frukost för mådde lite illa.

Älskar mitt halsband så mycket! Världens bästa pojkvän!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats