Tiingelinn – Linn Andersson

Kuggat, hotellnatt och 2 mässor

HEJ FINISAR!

Gud vad min hjärna gått på högvarv!

I torsdags hade jag min uppkörning till körkortet men kuggade. Så himla typiskt, blev så himla ledsen och bara grät och grät och grät! Men sedan fick jag ladda om batterierna för att åka till Stockholm. Jag och Therese åkte och tog en natt på favorithotellet ” Hotel Friends”

Har ett superbra erbjudande till er om ni vill fyra nyår med familjen på hotellet. Klicka då in här! 3 rätters ingår till vuxna och till barn en god buffé. Hotellet har ett stort Lekrum, det bjuds på glass saft och popcorn till barnen och hotellrummen är underbara. Sedan ingår såklart deras magiska frukost! Detta erbjudna kan ni komma till här. Är så besviken över att inte ha Tindra på nyår, då hade jag bokat in.

När jag och Therese kom fram gick vi på Mall of Scandinavia och kikade runt i lite butiker. Köpte lite på Disney store och Newbie inför julen. Sedan åt vi middag och fikade innan vi gick till hotellet. Där låg vi vakna halva natten och pratade om ALLT!

På fredagen så fick vi gå upp jättetidigt för att åka till Stockholmsmässan! Där var vi och pratade med framtida samarbetspartners vilket var så himla kul. Vi fastnade ju jättelänge vid varje monter. Träffade även på Jessie och Theodora som vi umgicks med. SÅ himla Goa och glada tjejer! Vilken energi!

Efter ett tag gick vi och åt lite köttbullar och sedan strosade vi in på Bak och choklad mässan! Så himla myyyyyysigt! Åh vilken julkänsla. Små praliner och grejor man fick smaka och massor av godis och bakverk. Såg även en skola jag gjort lite samarbeten med där så det var himla kul.

Efter mässan åkte vi direkt raka vägen till Örebro slott för spökevent. Mer om det kommer i nästa inlägg.

 

Bästa hotellet!

2 mammor redo för mingel! muuuums!

Detta var sååå gott inne på stockholmsmässan ! Choklad konst! Detta är marsipan! 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Synd att du kuggade, har du klarat teorin? Boka ny uppkörning och kör med en neutral person som inte kört med dig förut via körskola som bedömer dig. Kanske var du inte redo eller så missade du. Är ju skillnad mellan att inte fickparkera perfekt och att missa en stoppskylt :p På så sett kan en körlärare bedöma om du är redo eller behöver fler lektioner. Lycka till!

stats