Tiingelinn – Linn Andersson

En dag i Växjö

Hej finisar!

Igår åkte jag och Gabriel till Växsjö för att gästa Malin och Angelicas podd ” Mammor ur garderoben” . Sååå himla kul! Shit vad jag älskar podd, måste börja lyssna på det. Den var så himla härlig med snack om mamma-livet.

Det tog så lång tid att komma dit dock men det var det värt! Gabbe hade med så himla kul, haha.

Efter podden så följde jag med Angelica och hennes man hem till sig och vi pratade massor av jobb osv. Är så himla glad och tacksam för detta. Kan vara exakt detta jag behövde. Blir det bra kommer jag berätta mer framöver!

Påvägen dit åker man igenom underbara JÖNKÖPING! Har alltid velat bo där, vet inte varför men tycker det är så himla vackert längs vattnet, med backen och bärgen! Alltid tyckt. När vi åkte hem var det mörkt och nästan ännu finare, det sken så fint från alla lampor, Skulle dock aldrig lämna Örebro, kan inte ens det för den delen så.

 

Idag blir det att jobba en stund med prao tjejerna, träffa Therese på lunchmöte, fixa naglarna och även träffa Wilma. Behöver även besöka min gamla skola för lite material men får se om det kanske blir imorgon beroende på.

Riktigt glad och deppig tjej har ni här just nu i alla fall. 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! Följer din blogg dagligen för tycker den är så ärlig och öppen! 🙂 men tänkte podden du gästar ha jag försökt hitta den men den finns inte? 🙂 vart kan man hitta de och heter den mammor ur garderoben? 🙂 kram!

    1. Linn Andersson

      Åh den finns på Spotify och youtube om du söker på mammor ur garderoben! Gud så glad jag blir’ kram❤️

stats