Tiingelinn – Linn Andersson

Avslut med prao tjejerna !

Hej finisar!

I fredags avslutade jag veckan med mina prao tjejer Moa och Julia! Så otroligt fina och duktiga tjejer! Varit så nöjd med att ha med dessa tjejer en vecka!

Ska erkänna att det var sjukt svårt att förklara hur det är att jobba som mig. Jag jobbar typ hela tiden. Kommer upp ideér u huvudet hela tiden som jag måste fullfölja typ, haha!

Vi avslutade med en lunch på Moccadeli och så hade de köpt blommor till mig! Hur gulligt! Ska skicka hem någon liten present till dem tänkte jag. Var himla kul och lärorikt för mig att ha med mig dem. Dock hade det nog varit bättre en vecka Tindra är hemma då det mest är fota med henne man behöver hjälp med. Men vi har fixat inf ör samarbeten och grejor så jag har fått mycket gjort i alla fall. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats