Tiingelinn – Linn Andersson

Syster på besök och något jag älskar med min pojkvän !

Hej finisar!

Igår kom min lillasyster och mamma när vi precis hämtat Tindra hos sin pappa runt 13 tiden! Vi var hemma och lekte och alla var så trötta, haha! Så mysigt, älskar min mamma och syster så mycket. Mamma läste massor av böcker för Tindra och Fanny hjälpte mig med nya mattan vi köpt till vardagsrummet, blev så bra! Äntligen en mysig matta!  Sedan åkte Fanny och Gabbe och köpte ett skåp på köp och sälj med belysning i! Det är sååå himla fint, ska visa er både mattan och skåpet. Vi börjar få till den stilen vi vill ha i vårt hem! Lite ” slottsligt” med mycket vitt och guld men med detaljer i svart!

Vi har beställt svart marmor imitation till köket med! Kommer bli så, så bra! Sedan åt jag och Fanny sushi från favoritstället och Gabbe och Tindra åt Max som ligger precis brevis, hahahaha! Vi tog dock med hem.  Sedan hade vi myskväll och tittade på en gammal Bäck film som är så himla läskig.

 

En grej jag älskar så mycket med min pojkvän är att han är omtänksam och överraskar i vardagen! Köper lite Halloween blommor spontant när han är och handlar, kommer hem och säger ” Älskling jag köpte lite Halloween blommor till dig” Det är bara så gulligt. Han var även igår och köpte 2 nya små kaninisar till Tindra då flera kommit bort. Hon blev överlycklig!

Det viktiga är såklart inte att köpa men jag älskar när han tänker på oss! Han har även lagat mat flera dagar i veckan för jag varit så stressad med jobb och annat. Han är bara för fin!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats