Tiingelinn – Linn Andersson

MATSMART!

Hej finisar!

I ett nytt samarbete med Matsmart vill jag visa upp senaste inköpen!

Här som vanligt en kod till er som är ”och den ger er 50 kr tiingelinn”  rabatt vid köp över 350 kr! För det får man sjukt mycket vill jag lova! Produkterna är ju redan sjukt billiga så 50 ytterligare rabatt är ju guld!

 

Dessutom värnar vi ju massor om miljön när man handlar hos dem! De varor som säljs hos matsmart hade annars blivit kastade! Det kan vara Limited edition produkter, varor man gjort för många av, varor som snart går ut, ja men ni fattar! 

Min gullunge älskar att sitta i kartonger! Hon leker att det är en båt, haha!

Här är Tindras inköp! Babblarna godisar, juice, sockerfri barn dryck i små flaskor till vardagar, flingor , babblarna balsam på 70 % osv.

Mina favoriter! Varit besatt av choklad fingrar sedan jag var ett barn! Sedan Twix för 10 kr  och lemonaderna var sååå goda! Här kommer Gabbes grejor, haha! Energidryck, chips, nötter och deo. 

Här har vi lite gott och blandat till familjen! Beställer alltid med vår favorit majs, haha!

Glöm nu inte koden ” tiingelinn” som ger er 50 kr rabatt vid köp över 350 kr. Älskar verkligen matsmart!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej och tack för en toppenblogg! Jag försökte handla på Matsmart nyss med din kod tiingelinn och då stod det att den gällde 12/11 2018 till 11/9 2019, den gick alltså ut innan du skrev inlägget den 30 oktober. Kan det ha blivit något knas? Hoppas det bara är något strul så jag kan få 50 kr rabatt på mitt köp!

      1. Camilla

        Åh, du är bara bäst! Tack för att du kollar upp det och att du delar med dig av allt du gör. Lycka till med det som krånglar och allt som är bra i ert liv <3

stats