Tiingelinn – Linn Andersson

läskig grej på förskolan och senaste dagarna

Hej finisar!

Både igår och idag har varit väldigt intensiva dagar. Igår hände en så läskig grej. De ringde från förskolan och sa att Tindra inte kunde gå. Jag fick fullkomligt panik. De sa att hon kröp och inte kunde stå och hade ont i ena benet, att vi skulle hämta henne och åka till akuten. Jag fick panik, låg hemma i sängen och jobbade så kastade på mig kläder och sprang till förskolan och väl där så var allt bra. Hon mådde hur bra som helst och sprang runt och busade så vet inte vad som hänt. Glad blev man såklart för det. Var helt slut, sprang dit i snöstorm, haha.

Under dagen träffade jag Moa, vi fikade och hade så mysigt! Sedan hade jag en tid hos vårdcentralen och hon följde med mig dit. Efteråt mös vi hemma hela familjen. Tindris var på goshumör.

 

Idag har Tindra varit på förskolan och jag har varit hos frisören då jag ska göra ett samarbete med en så duktig frisör. Var där i flera timmar och resultatet är Såå bra! Dock ska vi sätta i löshåret på torsdag så är inte helt klar än, hehe.

Ikväll har vi lekt med playdoo lera här hemma och haft supermysigt. Dock är jag sååå stressad. Får panik av stök, vill ha rent , snyggt och prydligt hemma och ibland känns det som det bara är jag som vill det. Är dessutom så gaaalet trött just nu. Ska lägga mig och titta på vår tid är nu som är sååå bra! 

Resultatet idag Taggade på slut resultat ?

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Det som hände din dotter hände min son när han var runt 2 år. Det höll på under 2 veckors tid och vi fick upprepade gånger åka in till akuten innan det blev konstaterat att han hade höftsnuva.

stats