Tiingelinn – Linn Andersson

Min insamling

Hej finisar!

Om någon missat så har jag startat en insamling i år igen till barn som inte kommer få julklappar då familjerna inte har råd samt barn som kommer behöva spendera sin jul på sjukhuset.

En så länge har vi fått in 3217 kr! Hoppas på minst 10.000 kr plus att jag får företag att vara med och delta. Typ skänka leksaker osv. Detta är något som ligger mig så varmt om hjärtat! Jag själv älskar julen så himla mycket men vet att det finns många som inte gör det pga att de inte har ekonomi till att kanske ens lyxa till med julmat.

Vill man vara med och bidra kan man skicka meddelande till mig på Instagram. Tillsammans är vi starka!

Behövs grejor till nyfödda på avdelningen för förtidigt födda, kanske små små bebiskläder, och enda upp till tonåringar! Hjälp mig att göra julen bättre för andra. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniella

    Ett tips är att bjuda hem ett par barnfamiljer med julmat och allt som hör till. Det brukar vi göra. Det är så intressant att få se en annan sida av samhället också, och lärorikt för ens egna barn.
    Kyrkan och Verdandi kanske kan hjälpa till med att hitta familjer, eller så efterfrågar du på instagram! Det är så himla värt det. Alternativt kan man packa ihop några kassar julmat och fira hemma hos en annan familj om man vill skydda sitt egna boende.

stats