Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund

Hej finisar!

Ligger hemma och är sjuk så tänkte besvara lite frågor igen.

 

Hur länge har du och Gabriel varit tillsammans? 

Alltså det känns sjukt att säga det men vara i 5 månader!

Vill ni fortfarande skaffa barn redan?

Ja det vill vi. Det är upp till var och än att bestämma. Den dagen det kommer en liten plutt till oss kommer vi bli så glada.

Hur gammal är Tindra nu?

Hon är 2 år och 2 månader. Oj vad tiden springer iväg.

Vad är Tindras favorit leksaker?

Hemma hos oss är det sin bondgård med alla djur, sin traktor, babblarna och babblarna huset och den stora hästen som Gabbe köpte. Hon älskar att leka med playdoo lera med.

Vad önskar sig Tindra i julklapp?

Det vi vet är en elbil som hon kan åka i.

Har Tindra någon favoritfärg?

Ja om man frågar henne säger hon ROOOOSA.

Hur har du råd att shoppa saker med tanke på att du skrivit att det är svårt ekonomiskt eftersom dedär skit företaget lurade dig på pengar?

Ekonomin är sjukt begränsad men måste ändå kunna unna oss själva lite saker. Har inte köpt nya kläder till mig själv på månader. Allt jag shoppar är inte till mig själv heller, sedan får jag vissa saker som ni kanske tror att jag köpt via samarbeten. Går produkterna jag faktiskt köper att länka på storyn eller i bloggen så kan jag tjäna tillbaka vad de kosta om några av er går in och vill köpa samma grej då jag får betlat i provision per sälj på produkter jag länkar. Sedan handlar ju allt om prioriteringar.

Hur har det påverkat dig att bli en offentlig person?

Oj blandade känslor kring detta. Det är ändå mest positivt. Jag vågar stå på mig mer och vågar vara mig själv på riktigt. När man varit i en grupp med 20 personer och blivit lite utfryst för man är sig själv kan man bli osäker men när man har 40.000 fina följare som gillar det man gör och peppar med galet fina ord så vågar man vara sig själv och tro på det man står för.

Vad är ditt drömyrke? 

Alltså det har alltid varit att jobba som sångerska! Släppa en egen låt som folk gillar och få sjunga. Min dröm är eller har aldrig varit att bli världskänd dock. Min dröm är helt ärligt att vara med i typ mello, haha! Sedan har jag en dröm om att jobba som florist!

Sover din dotter med er?

Nej hon har sovit i egen säng sedan hon var 7-8 månader. Funkar bäst för oss. Däremot ligger hon ofta i min säng när jag läser bok sedan bär jag in henne.

Klarar du att endast jobba med dina sociala medier rent ekonomiskt?

Ja det har jag gjort i 2 års tid. Innan det har jag jobbat som butiksbiträde på Guldfynd.

Använder ni något preventivmedel?

Nej det gör vi inte.

Vad händer med Redfellas?

Jag kan nog glömma mina pengar från dem! Skitföretag är vad de är! Usch!

Hur gammal är du och hur gammal är din kille?

Jag är 21 år, född 98 och Gabriel är 22 år född 97!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Rydén

    Vill bara ge ett litet tips om att ta extra zink nu när ni vill få barn.Det skyddar mot missfall enligt min syster som är läkare.
    Hon har rekommenderat det till många som gått igenom missfall o nästa gång har det gått bra.Har för mig att du skrev att du hade haft missfall.All lycka till!

  2. Felicia Karlsson

    Hej Linn,
    Jag vill bara säga att du är en stor förebild för mig, älskar att läsa din blogg och se på din instagram, blir så inspirerad och motiverad. <3
    Ni 3 är en sån fin familj även fast ni 2 har vart ihop i 5 månader 😀

    Det finns 2 qoutes från 2 av mina favorit anime serier den ena heter Little Witch Academy och där säger en av huvudkaraktärerna "A Believing heart is your Magic! " och den andra heter Hugtto Precure där huvudkaraktären säger: "You can be anything you want and you can do anything you want to do!" <3

    Ha en trevlig helg! <3

  3. Daniella

    Har du inte kontaktat någon advokat än? Angående Red felas? Tingsrätten har ju flera såna här tvister i veckan så gör slag i saken och ring upp en advokat så löser det sig ska du se!

stats