Tiingelinn – Linn Andersson

Mina största drömmar

Hej finisar!

Tänkte göra ett inlägg om mina drömmar jag har! Typ som en bucketlist men kallar det drömmar istället. Har så många och stora drömmar och vill liksom inte känna mig misslyckad om jag aldrig uppnår dem. Uppnår jag några av dessa punkter skulle jag vara så himla glad och tacksam!

 

1. Få ett till barn! Drömmer om att ge Tindra ett syskon och göra familjen större.

2. Köpa hus! Har alltid varit en dröm! Vill så gärna skapa mitt eget.hem med min familj. Göra exakt som vi vill ha det! När jag var yngre drömde jag om ett 5 vånings hus med stora fönster osv och bara så dyrt och lyxigt som möjligt. Skulle väl ljuga om jag skulle säga att min dröm inte är att ha en egen pool på trädgården men drömmer inte alls om ett stort hus längre utan ett normalt! Vitt med svart tak och en roslist så som min mormor och morfar har med massor av fina rosor och en magisk trädgård.

Vill även ha massor av fruktträd, odla lite grönsaker osv. Vill gärna bo lite utanför stan men ändå nära Örebro och min och Gabbes familj. Familjen är så viktig för mig.

3. Spela in en egen låt! Vore så himla coolt. Har drömt om att bli artist sedan jag var 3 år gammal, har alltid varit tjejen som sjunger på skolavslutningar, tagit sånglektioner osv. Jag har en väldigt speciell sångröst. Väldigt ljus och speciell typ. Skulle såååå gärna vilja vara med i melodifestivalen! ÄLSKAR Melodifestivalen.

4. Vara rösten i en Disney film eller annan barn film! Gärna även där sjunga! Hade passat mig perfekt. Var såååå sååå nära att göra det för något år sedan.

5. Göra en egen kolektion med gravidkläder och bebiskläder! Jag har sådana ideer och har haft länge och jag VET att det skulle sälja! Är 110% säker! Ni mina fina följare, bara ni hade köpt, jag skulle satsa på marknadsföring via influensers, ingen skulle kunna motstå dessa plagg. Behöver bara rätt kontakterna!  Även sugen på mamma barn matchning och gravid kläder då alla gravidkläder är sååå fula! Finns ett stort behov.

6. Göra en egen barnbok! Vilken dröm! Tänk att släppa en egen bok för våra små som ni och jag kunde läsa för barnen! Tindra älskar dessutom böcker.

7. Växa inom jobbet. Öka i följare och få ännu bättre content. Satsa mer på youtube och rörligt. Jobbet är en så stor del av mitt liv. Jag älskar att jobba som influenser. Vill verkligen förmedla mer mig! Vissa av mina senaste bilder är jag så jäkla nöjd över. Vill även investera i en kamera när ekonomi tillåter.

8. Bli florist! Vill så himla gärna jobba med blommor när jag blir äldre. Skulle vilja kombinera det med mina sociala medier med! Vill få in mer blommor i mitt content.

9. Göra en egen liten mini smyckes kollektion med något smyckesföretag jag verkligen gillar. Typ guldfynd där jag jobbat som säljare, älskar deras kvalitet och de är de bästa smyckena på marknaden enligt mig just nu! Älskar även Lily and Rose.

10. Hjälpa barn och familjer som är utsatta. Just nu har jag ju min insamling inför jul där jag fått in 4000 kr plus lovasrosetter och leksaksvärlden som vill hjälpa till och sponsra med produkter. Men vill göra mer saker och större! Kommer försöka satsa mer på sådant. Vill verkligen kunna göra skillnad med min stora plattform Hjälpa människor på riktigt! Som tävlingen med revolt! Där fick en familj 3000 kr att köpa exakt vad de vill för direkt in på kontokortet.

Bild från i somras!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Har kollat på Medborgarskolan men vill gå en utbildning så jag kan arbeta som florist sedan. Man får väl inget certifikat. Hittar bara korta utbildningar på typ en kväll. Vill gå en riktig❤️

  1. Maria

    Det är så roligt med husdrömmar. När jag var liten ville jag bo på sjötomt i ett stort vitt hus med stora fönster och pool. Idag har jag precis köpt mitt första radhus som verkligen inte är allt jag och min man drömt om men det kan absolut bli. Vi bor i Stockholm och har tyvärr varken eller kan få lån för hus över 6 miljoner. Just nu längtar vi till att få flytta in i vårt radhus och förhoppningsvis tjäna ihop pengar att kunna renovera det så att vi trivs ordentligt snart. Saker ändrar sig och man blir mer realistisk och praktiskt ju äldre man blir hur tråkigt det än låter. Jag är snart 27 och har tänkt bort allt som pool etc för ser inte tjusningen med det, vill ha ett fint och mysigt hem som känns som hemma inte opersonligt och stort.

  2. Rebecca

    Tips! Kanske kan du lägga upp klipp på när du sjunger? Vem vet, ”nån där ute” kanske upptäcker dig och nya möjligheter öppnas 😉

stats