Tiingelinn – Linn Andersson

Lucia inköp och världens bästa julkalender!

Hej finisar!

Alltså åh gråter nästan, Tindra har sitt första Lucia firande på sin förskola i år den 13 december! Är så himla exalterad! Har beställt hem en så fin batterikrona och batteri ljus till henne i guld! Alla har ju såna där gröna men tycker dessa är så mycket finare. Hade själv en sådan när jag var liten ( och när jag var stor, haha) .Ser så fram emot hennes Lucia firande. Ska bli så himla himla mysigt och kul!

Sedan har jag även beställt hem en kalender till Gabbe. Denna är så gullig, skulle vilja beställa fler och ge till mamma, mormor och morfar, pappa osv. Till Gabbe har jag skrivit i olika små saker han får av mig. Tex pussar, massage, rygg kli, sovmorgon osv, hehe.

Till mamma och de andra hade jag kunnat skriva fina ord tänk att skrapa fram ” Du är världens bästa mormor” eller Mamma, jag älskar dig”. Så himla fint. Den var inte alls dyr och fina ord/ personliga handlingar är väl det finaste man kan få! Önskar mig en sådan tillbaka av Gabbe nu, haha. Hoppades på en från rituals men vill nästan ha en sådan mer.

Man skriver sakerna, sedan klistrar man över guldiga klistermärken som är som ” skaplotter” så man skapar fram en text varje dag! 

Klicka här för att komma till denna kalender 

Lucia kronan

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Alla får vara utklädda till vad de vill. Har ingen aning vad de andra barnen kommer ha, haha. Vad är det ens för fel att sticka ut ur mängden?

    1. Eva

      Åh va mysigt med lucia- vilken fin krona du har köpt.till lilla Tindra- hon är ju redan söt som socker och hon kommer passa så fint i sin.nua fina guldkrona ❤❤

stats