Tiingelinn – Linn Andersson

Besöker unga mammor och pappor

Hej på er!

Igår kom min lilla tjej hem til mig igen. Jag hämtade henne tidigare från förskolan för att få lite extra tid med henne. Vi åkte då buss till vår gamla familjecentral där vi gick när Tindra var bebis och jag Gravid. Då låg den dock i stan och nu ligger den lite ” off”. men det var kul att hälsa på och träffade även en gammal vän till både mig och Tindra där.

Gud vad man känner att Tindra har blivit stor. OCH att jag blivit gammal Den familjecentralen heter unga mammor och pappor. Känner mig inte ens ung längre, haha.

Efter kom Gabbe och hämtade oss och vi åkte hem och lekte hemma hela kvällen. Tror någon saknat sina leksaker. Även om drömmen såklart inte är att ha skida föräldrar så tror jag det är ganska kul när man precis kommer till mamma eller precis kommer till pappa och det står ett helt rum uppdukat med leksaker man inte lekt med på länge. Hade städat hennes rum men det är såklart kaos igen så jag ska ha något att göra Idag med, haha!

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Känner mig lastgammal när jag går förbi där nu för tiden. DÅ, för 15 år sedan gick jag där själv, 16 år och gravid. NU är jag ju gammal! Och gamla goa Anette jobbar kvar. Världens bästa ställe för yngre gravida!

stats