Tiingelinn – Linn Andersson

Min fina flicka!

Hej på er finisar!

Idag är det onsdag men inte vilken onsdag som helst utan en onsdag mitt i pappaveckan som jag ska få ha Tindra på! Längtar ihjäl mig efter min lilla flicka! De skulle ha julpyssel på förskolan så jag tänkte hämta henne efter lunch på hon får vara med på det. Tindra älskar att pyssla nämligen!

Är så fantastiks kul att vara mamma till henne just nu! Det har det ju alltid varit men blir verkligen bara roligare för varje dag! Hon är en så stor flicka fast hon är så liten! Så bestämd, så mycket egen vilja, så duktig!

Är så himla glad och vill bara slå tillbaka. När Tindra var bebis så fick jag så himla mycket skitkommentarer angående hennes vikt och storlek. Hon var väldigt liten när hon föddes för det första. Hon bar storlek 44 i början vilket de första bebisar inte gör, man brukar ju börja på 50. Sedan va hon väldigt liten och hade storlek 50 som är nyfödd vid 3-4 månader. Min barnmorska på BVC tyckte jag skulle ge ersättning fast amningen fungerade så himla bra. Men jag stod på mig! Tindra fick bara bröstmjölk då jag älskade att amma och tack vare en fantastik barnmorska på BB så vågade jag stå på mig.. Hon var liten men följde sin egen kurva.

 

Nu är hon 2 år och snart 3 månader och inget är fel på henne. Alla barn är ju olika! Tindra började ju istället gå vid 8 månader tex. Dessutom är hon riktigt duktig med talet. Hon pratar och sjunger och det är otroligt kul! Alla barn lär sig olika saker olika fort!

Det är liksom inget fel på dem och de väger mindre eller lär sig gå vid 2 år heller. Alla är så himla olika med allt.

 

Här är lite bilder rån helgen när vi var ute i snön hos oss och hos Tindras mormor. Hon älskar att åka pulka! Ska köpa en vanlig pulka till henne. Bebis pulkan går så himla trögt. 

Varm choklad med mamma! Bästa som finns!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanja Leksell

    Så himla sant! ❤️
    Jag har ett barn av varje kategori, haha. Båda var jämnstora vid födsel, men stora växte massor på längden men inte i vikten. Fick massa klagomål om hennes vikt på Bvc, men hon var pigg och växte ju som tusan på längden så jag var aldrig orolig. Jag var också väldigt slank som barn..
    Medan lilla vuxit mer i vikten än på längden, så hon är kortare men mer bastant. Båda två är hur friska och krya som helst. Så länge barnet mår bra så spelar ju inte vikt någon roll! ❤️❤️

  2. Svea

    Min son är född 3/9 2017,,alltså dagen innan Tindra. Han vägde 3,1kg vid födsel och då gick jag ändå över 14 dagar med honom. Sen dess har han också alltid varit liten, vägde 8kg vid 1 år och väger 11 kg nu. Har strl 86 på kläder. Och han mår prima, pigg och alert, galet mkt energi. Och han fick ersättning från han va ca 1 månad (inte pga av dålig vikt utan annat) och gick inte upp mer i vikt för det ?. Så jättebra att du stod på dig, så länge de är pigga och mår bra ju! Alla är vi olika. ?

    Och de har ju varit rätt skönt när de velat bli burna att de inte väger så mycket, hihi ?

  3. Emma

    Vet hur det är med såna skitkommentarer, vår yngsta dotter som blir 9 månader på söndag har storlek 62 nu då allt annat är för stort. Hon drunknade i storlek 44 när hon föddes (46cm lång och 2,5 vecka förtidigt kom hon) jag har hört så mycket skit att jag inte kan ta på henne kläder som inte är för hennes ålder. Att jag måste ha det som är menat för hennes ålder. Men jag har bara sagt ifrån att hon drunknar i det och att jag hellre har det som passar.

  4. N

    Jag som liten låg under den ”normala” kurvan hela min uppväxt. Absolut var jag smal och sjuksköterskor osv påpekade kontant att jag behövde gå upp i vikt, vilket fick mig att skämmas över min vikt. Jag har alltid mått bra o alltid ätit ordentligt med mat, idag 24 år gammal e jag ”normalviktig” äter fortfarande det jag vill äta utan att behöva tänka på vad jag äter ?‍♀️ Stå på dig!

stats