Tiingelinn – Linn Andersson

Last Christmas

Hej fina ni!

I det här inlägget tänker jag främst på er som är ny-separerade och hjärtekrossare. I år har jag sådan julkänsla. Allt känns så himla underbart och jag känner att jag börjar få det jag har drömt om. För ett år sedan såg mitt liv helt annorlunda ut. Jag var så ledsen och kände mig så ensam inför jul. För det första så var Tindra hos sin pappa på julafton för vi kör varannat år och för det andra så kändes allt så himla tråkigt.

Varför skulle jag köpa hem glögg? Vem skulle jag dricka glögg med? Jag hade ingen diskmaskin i den lägenheten jag bodde i så det stod stora diskberg på diskbänken. Lägenheten var stor och tom. Hade inte hunnit fixa nya möbler efter separationen. Hade en liten rund soffa för 2 personer, ett köksbord utan stolar osv. Det var en gammal men otroligt stor lägenhet med 2 våningar. Jag grät så många tårar i den lägenheten.

Var även kär under en tid runt jul där men blev väldigt hjärtekrossad då kärleken inte var besvarad. ” Last Christmas I gave you my heart, byt the very next day you gave it away, this year to save me from tears I gave it to someone special” lite så känns det faktiskt. Dock har jag bara fina ord att säga om den killen, men från honom och tillbaka till mig.

Jag vet hur det känns att inte ha någon julkänsla, att se alla andra så lyckliga, jag såg perfekta par över hela Instagram, alla var så glada, alla var så lyckliga, alla bakade bullar, alla pyntade granen, alla var så perfekta förutom jag som bara var så leden och ensam. Jag vet hur det känns och det blir värst runt jul för då syns det så tydligt när alla dricker glögg på kvällarna och myser!  Jag är fortfarande och kommer alltid vara lite trasig eftersom jag bara har min älskade dotter halva tiden men det har jag ändå försökt lära mig att acceptera även om det är svårt.

Bilden i detta blogginlägg är den enda julbilden på mig och Tindra från förra året. Jag kostade på mig själv en riktigt fin julgran. Det var liksom det vi hade! Julgranen. Hon var så liten men så fascinerad av den. I år när jag plockade fram den med min sambo och dotter kändes det så himla magiskt! Ville bara hoppa tillbaka till mig själv för ett år sedan och säga ” Titta Linn hur bra du kommer få det om bara ett år” . Julgranen betyder jättemycket för mig just därför. Det var liksom det enda juliga vi hade. Ännu roligare är det när Tindra är så himla fascinerad av den och helt galen i alla kulor.

Men till er som är ledsna och mår otroligt dåligt i år så vill jag bara säga att jag vet hur det känns. Det är fruktansvärt. Men det kommer bli bra för er också. Kunde inte ens drömma om att mitt liv skulle se ut såhär ett år senare. Det är sinnessjukt!

Det som gjorde mig lycklig förra hösten var ju främst Tindra och såklart även min familj men också en tjejkompis som var i samma sits som mig. Hon fick med mig på saker. Jag har alltid varit så fin i kanten, ville inte gå ut, inte träffa killar, absolut inte skaffa Tinder osv osv. Men hon fick liv i mig och vi 2 hade riktigt kul tillsammans de stunder jag inte hade min älskade dotter som gjorde mig lycklig. Vi gjorde allt med varandra och allt för varandra. Minnena från den tiden kommer alltid finnas kvar, hon fick mig att ha riktigt kul trots att jag var singel. Alla sa att vi inte var bra för varandra men det var precis det vi var. Tyvärr har vi ingen kontakt idag. Det känns också så sjukt att tänka. Om någon hade sagt det till mig för ett år sedan hade jag tänkt att det var helt omöjligt att skilja på oss 2.

Men mitt tips till er som sitter I denna sits nu, jag vet att det är omöjligt att tänka men det kommer bli bra! Våga vara ledsen, våga ragga, våga tänka på dig själv, våga göra dina misstag, våga gråt, våga skratta, våga känn allt!

Och tänk att ett år senare så står jag här och är så himla kär och så himla lycklig med världens finaste familj och en bra relation med mitt barns pappa som inte heller fanns på världskartan för ett år sedan. Man tar sig igenom motgångarna!

Saknar håret lite, vad tycker ni?

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats