Tiingelinn – Linn Andersson

Allt blandat och rörigt

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg med lite av varje!

Har blivit dålig på att uppdatera er om vad jag gör om dagarna. Det är väl det en blogg ska handla om, haha. Nej men har skrivit om så mycket annat, gjort undersökningar, berättat historier från mitt liv och allt möjligt.

Igår var jag på min vän Josefins nya salong! Hon har börjat på en salong som heter Erikas skönhet. Den ligger precis vid polishuset i Örebro för er som är intresserade. Mina fransar blev så fina och det var så kul att babbla medan vi gjorde fransar. Jag blir alltid så nöjd!

Sedan har jag även köpt Hyacinter. Dock köpte jag 3 st en i varje färg, vit rosa och blå men bara 2 små krukor/ glas att ha den i. Så måste fixa en till! Blev så fint, älskar verkligen julen mest av allt typ! Vill få fint här hemma med riktig julstämning!  Skrev på bloggen att det var amaryllis men jag blandar ihop alla fina julblommor sååå lätt, haha!

Vi fick även ett bud med dricker igår! Fruitbombs hehe de och var otroligt goda! Är super sugen att testa göra drinkar med dessa, tror det kommer bli succé!

 

Sedan har jag varit en sväng på stan och köpt present till Gabriels bästa kompis som fyllde år förra helgen. Jag har tagit en lunch på stan med Therese och jag har varit hos Studio2 och blivit fin i håret av Perkian! Såå himla nöjd asså wow! Mitt hår fick så fint svall och färgen blev magisk! Älskar ju även löshåret Haritalk som jag använder. Det är ett löshår som inte skadar sitt vanliga hår vilket är GULD! Får mig verkligen att känna mig fin.

Idag skulle jag egentligen på träff med alla Örebro influensers i morse..MEN vaknade med extrem huvudvärk så blev en avokadomacka i sängen istället. Måste ladda upp för ikväll när jag ska ut med min mamma!

Hur fint!

Och kolla mina fransar, wow! Hur fint, måste fixa en till bara! 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats