Tiingelinn – Linn Andersson

Mat smart inför Julen!

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med matsmart och jag har åter igen en rabattkod till er! Koden ” tiingelinn” ger er 50 kr rabatt vid köp över 350 kr. Koden är giltig till den 19/12

Jag tänkte som vanligt visa upp våra inköp här i inlägget för er som är intresserade. Klämmisar till Rabatterade priser!

Dessa vart favoriter hos Tindra som är lite kräsen med klämmisar nu mera.

 

På tal om det här med klämmisar, måste ta upp detta då jag tyckte det var förfärligt konstigt! Var flera mammor som kommenterade på min Instagram att deras barn i Tindras ålder minsann slutat med klämmisar och att Tindra var för stor. Ursäkta men va? Om barnen fortfarande gillar klämmisar så är det ju ett superbra mellanmål. Det är liksom nyttigt med frukt. Dessa innehåller 100% frukt vilket de flesta klämmisar gör. Vuxna kan med äta dessa. Min syster brukar äta dem och är 17 år. Är billigare och bättre än att köpa andra färdiga smoothies då de innehåller 100% frukt. Vissa smaker kan jag lätt äta!

Finns lixom inget farligt med dessa, snarare tvärt om, allt till små barn är som mest testat och innehåller bra saker! Mer klämmis åt folket man kan inte vara förstor. 

En så fin sångbok med julsånger! Så otippat på matsmart, 70% rabatt. 

Till julbaket! 

Mina favoriter! Gillar inte vanliga delicatobollar men dessa älskar jag! Babblar schampo och babblar  ” godis” ( torkad frukt) på typ 80% rabatt. Mera russin som också var på superrabatt och lite riskakor och kräm som jag älskar. 80% på julkalender. Man kan ju ploppa ut alla godisarna, haha. 

Som sagt, som sagt, vill ni tänka på miljön, plånboken eller båda så har ni nu dessutom en rabatt på 50 kr när ni handlar för 350 kr eller mer hos Matsmart. Koden är tiingelinn och gäller till den 19/12!

 

Just nu har de godisregn med massor av billigt godis och hemliga lådan. Där man kan köpa en låda för 39- 49 kr inom olika kategorier och få hem en överraskning! Så kul!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag ger min snart 3 åring klämmisar ibland när vi är iväg. Så enkelt att ha med och håller sig fräscht. Han äter även ibland på väg till förskolan

  2. Sara

    Var det fånigaste jag hört, att Tindra skulle vara för stor för klämmisar. Min dotter på 2 äter också det fortfarande, perfekt som snabbt mellis på språng eller när man hämtar på förskolan direkt efter jobbet. Även bonusen på snart 10 vill ha ibland, haha.

stats