Tiingelinn – Linn Andersson

Igår var en hemsk dag!

Hej finisar!

Åter igen tusen tusen tack för alla gratulationer kring graviditeten! Är så kul att kunna dela den med er även om det är en uppförsbacke ni i början.

Har fått massor av teorier om varför jag mår så illa. Flera av er och även min barnmorska har sagt att extremt illamående är vanligare vid tvillinggraviditet. Ska bli så spännande med ultraljud. Min teori är att det är en pojke i magen för med Tindra mådde jag inte alls såhär. Visst jag mådde väldigt illa och fick Lergigan come som jag äter nu utskrivet men inte i närheten av denna nivå. Dock skriver många av er att man mår mer illa med flickor, så spännande. En annan och den mest logiska teorin är att det ju är en helt annan pappa till detta barn och att det kan påverka mitt illamående.

 

Jag är så himla sugen på att dela fina graviditetsbilder med er. Men just nu är det så svårt att få till när jag mår så sjukt dåligt. Igår som ni ser på bilderna var jag helt osminkad och fixad med flottigt hår. Låg i sängen hela dagen och kräktes flera gånger. Dessutom hade Tindra feber lilla stackaren! Gabbe fick åka och köpa Piggelin åt oss efter sitt jobb.

Har sjuka skuldkänsla mot just Gabriel då han får göra typ ALLT. Jag tar alltid hand om tvätten annars vet man inte hur det slutar, hehe. Men städa, fixa mat, mata Tindra, allt sådant gör han de dagar jag mår såhär skit.När jag mår lite bättre ska jag överraska honom med något mysigt har jag bestämt mig för.

Har precis storhandlat massor och då menar jag massor av saker som ni har rekommenderat att ni fick i er vid graviditets illamående! För 1400 kr har jag beställt på Hemköp online. Gör ett inlägg här på bloggen sen med allt jag tycker har fungerat. Varorna kommer imorgon. Mina fina fransar va helt klumpiga för jag hade gråtit precis innan bilden. Här har vi dagens frukost!  ( Vill så Gärna fixa naglarna, de är hemska men är ju ingen prio ett ) när jag väl mår bra finns det 100 andra saker jag vill göra än att fixa naglarna. Vill göra fina röda nu till jul!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag gick till och med upp och kräktes på natten. När jag skulle kissa kom illamåendet. Mjölk och rån med smör! Mitt tips, gärna innan du går upp ur sängen. Hjälpt mig många gånger, Då stabiliseras blodsockret och man kan sedan äta lite mer. Du vet sallad & i saluhallen ( Örebro) sen salladen med lax och avacado gick även ner för mig. Jag är i v 16 illamåendet är bättre, vecka 12 blev det bättre men illamåendet finns fortfarande där dagligen. Men så värt det!! Såklart!

  2. frida

    Jag tror inte det hör ihop med könet
    Jag mådde jättebra med sonen. Men min bästa vän spydde massor med båda pojkarna.

    Tror det snarare är individuellt 🙂

  3. Linda

    Jag mådde lite illa med första dottern men inte kräkning. Andra dottern kräktes jag tills vecka 25 och var helt däckad, somnade varje kväll när jag nattade dottern kl 19.00 och sov till dagen efter men var lika trött då haha. Håll ut, det är värt de i slutändan 🙂

  4. Eva

    Tänk va olika man kan må när man är gravid- tänker då jag själv har 3 barn med samma pappa- kille- tjej- kille. Jag kräktes enstaka gånger med killarna- mådde oftast kanon- åt lite och ofta med min dotter mådde jag skit i början- spydde bara jag såg mat och hade så fruktansvärt ont så jag trodde att jag skulle få.missfall. så jag kan säga att den tuffaste graviditeten i början var definitivt med min dotter( sen var de den lättaste förlossningen). Spännande att få följa med på din graviditetsresa- och vem vet- de kanske är två ❤- ta hand om dig Linn. Många kramar ❤❤

  5. Linda

    Jag mådde som du hela graviditeten med sonen.med dottern kunde jag jobba (vilket jag ej kunde med sonen.sjukskriven hela pga illamående och kräktes ifrån dag 1).
    Så tror helt klart det ligger en liten pojk där inne. Och ja,man mår illa med 2st oxå (gjort abort och bm försa sig efter att det.hon sa ”Nu är dom båda borta”.

  6. Fanny

    Så spännande!! Jag mådde heeelt annorlunda andra graviditeten trots samma pappa så jag var också stensäker på att det skulle bli en pojke men nepp, det var en till flicka. Min magkänsla ville int alls heller avslöja nåt, första gången visste jag från att jag plussade att det var en flicka i magen, andra gången kunde jag inte alls känna någon magkänsla på kön. Lite tycker jag att du känns som en riktig tjejmamma så jag gissar på att du får en till tjej, men det är ju oväsentligt med kön ❤ hoppas du snart får må bättre! Stort grattis!!

stats