Tiingelinn – Linn Andersson

Jag har gjort en investering och sökt en utbildning

Hej finisar!

Wow wow wow! Trots att jag ligger och känner mig så illa till mods så blomstrar det ideér i mitt huvud, och då menar jag blomstrar, haha!

Idag har jag gjort 2 otroligt roliga grejor!

1.

.Jag har köpt en systemkamera ( film kamera) för att börja satsa på rörligt. Har lite hemliga saker på G vad det gäller rörligt material, har fått förfrågningar från flera håll så ska bli späntade och se vad vi väljer och hur det slutar. Men hur som helst vill vi börja vlogga på vår youtube kanal så nu har jag lagt pengar på en bra kamera. Var en stor investering i just denna månad då vår ekonomi inte är på topp. ( Kunde varit betydligt värre med ska jag säga) men jag tror så på detta. Visst vill ni se oss på youtube?

2.

Jag har sökt in till en florist utbildning! Min vän Ellen som jag inte träffat på så länge men som är en ung mamma kompis med en dotter i Tindras ålder som vi brukade äta sushi med tipsade mig om en utbildning! De har öppnat en ny florist utbildning i Halsberg. Det ligger inte alls långt från Örebro och det bästa av allt är att det är en lärlings utbildning ! Den är CSN berättigad och allt men planen är att jag ju ska jobba samtidigt som influenser såklart. Jag kommer verkligen inte sluta med det, snarare tvärt om, precis köpt värsta kameran ju!

 

Nu har jag massor att se fram emot! Det behöver man när man ligger såhär och mår dåligt!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Härligt med planer Linn- de kommer passa dig galant som florist ❤. Hoppas att ditt illamående lugnar ner sig lite ❤❤

stats