Tiingelinn – Linn Andersson

En uppdatering

Hej på er!

Här ligger jag , illamående i sängen och knaprar Mariekex! Tänker att när jag fått i mig 10 st ska jag försöka ta en dusch..

Livet är så himla motigt just nu! Jag vill så mycket, har 100 ideér på foton, videos osv men denna graviditet tar kol på mig. Har inspiration till nya maträtter, har sååå mycket inom mig men mår fruktansvärt denhär graviditeten hittills.

 

Igår mådde jag bättre, bästa på länge sedan jag blev gravid. Jag tog mig in till Stan, fixade ett ärende och gjorde till och med om mina naglar. De hade utväxt för över 2 månader och var så slitna. Nu blev det lite julnaglar.

Köpte även ett paket till Paket-leken. För ikväll ska jag på tjejkväll hos Therese Wickman. Ska bli sjukt mysigt. Detta är inget event eller så utan vi är vänner privat, känns extra mysigt när det inte handlar om jobb. Jag ska gå! Plågar mig själv just nu med kexen, den ska jag duscha och bli fräsch. Är hemskt tråkigt att vara såhär begränsad till allt. Har en vän från Stockholm jag vill träffa men vågar inte boka upp något så hon bokar tåg och så måste jag ställa in, så himla fruktansvärd tråkigt!

En första bra biverkning av graviditeten är mina bröst asså de växer som jag vet inte vad, haha. Efter att jag slutade amma Tindra blev de så små, inte hängiga men små, mindre än ursprunget men nu börjar de verkligen svälla upp, haha.

Det jag lever på nu är frukt, köpte en så knaprig melon igår, mums, och är så besatt av granatäpple!  Kanske en cravings vem vet?

I förrgår var förresten min pappa och farmor hemma hos oss och fick så fina rosor då!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag är gravid med mitt första barn och mår så jävla dåligt. Läkaren menar att jag har hyperemesis. Värst när det ska vara kring juletider och snart är det dags för all julmat… Hoppas du börjar må bättre också! ❤️

    1. Linn Andersson

      Åh så himla hemskt! Ska med utredas för det! Är fruktansvärt! Kramar till dig! Och jaaa så tråkigt finns massor av gott jag vill äta ?❤️

stats