Tiingelinn – Linn Andersson

En mysig lördag !

Hej finisar!

Idag har vi haft en riktigt mysig lördag!

Vi började dagen med att vakna tillsammans allihopa i vår säng! Tindra vaknade på natten och hade en mardröm. Hon sover aldrig i vår säng men när jag suttit med henne i famnen en stund frågade jag om hon ville sova hos mamma och det ville hon. Kändes så mysigt, så sa hon ” jag älskar dig mamma” och sonande mellan mig och Gabriel.

Vaknade först av oss 3 och låg och tittade på mina älsklingar i 10 min, sedan började lill-fisen att röra på sig. Vi gosade i sängen en stund, sedan gick vi upp och åkte till Frövi. Har börja tycka det är kul att köra bil nu så jag körde dit! Där åt vi lunch med mamma och Sven och på mammas begäran fick Tindra stanna kvar och söva över. Har saknat henne jättemycket ikväll min lilla tjej! Men får ju ha henne i morgon innan hon ska till pappsen! Tiden går för fort, stanna snälla!

När vi kom hem kom Gabriels mamma över en stund. Super mysigt, vi satt och pratade massor. Jag mådde lite illa så typ låg på köksstolen men det gick bra.

Blev så glad för fick ett så fint Yankee candle ljus av henne! Ett rosa som doftade så gott och även choklad! Var så kul för pratade med min mamma i telefon om Tindra nu ikväll och sa att jag fått ett ljus av Gabbes mamma, då säger hon att hon har varit inne och doftat på ett i butiken i Örebro som luktade så gott och så var det just det ljuset jag fick, haha!

Nu ligger jag i sängen och har ätit en risifrutti, som faktiskt går ner bra, Gabbe lagar sen middag men tyvärr mår jag jätteilla just nu men hoppas det går över så vi kan få ha lite myskväll! 

Bebis magen! Den ser såå stor ut på denna bild, tror rött framhäver! I vissa vinklar ser jag inte alls gravid ut. Men älskar när man ser magen. Den är svullen. Allt handlar om vad man vill framhäva och inte, haha. 

Hur goooooa!

Asså doften mums! Klicka här för att komma till doften! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats