Tiingelinn – Linn Andersson

Tindras första Lucia på förskolan

Hej finisar!

Igår var det Lucia och Tindra hade sitt första Lucia firande! Hon vad så himla söt! Den enda lucian på hela förskolan. Nästan alla var utklädda till Tomtar, hihi.

Hon var så stolt! Ville inte ta av sig sin lucia krona.

Förskolan hade ordnat att alla föräldrar åt gröt tillsammans med barnen och sedan kom tomten och tomtemor.

Tindra tyckte det var så himla spännande! Tomtarna hade med paket till alla föräldrar där barnen fick gå fram och hämta åt sina mammor och pappor!

Har fått för mig att det är så vanligt med skilda föräldrar men på hela hennes avdelning var det bara Tindra som hade separerade föräldrar. Satt där med Tindra och hennes pappa och bah ” jahap”

Man såg det då alla barn fick ett paket till mamma och pappa och Tindra fick ett till mamma och ett till pappa!

En liten så himla söt snögubbe hade hon gjort! En till mamma och en till pappa! Hon äskar att pyssla.

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Varje familj har sina utmaningar… bara för att två föräldrar bor ihop är det inte alltid det bästa. Händer mycket i och omkring familjer, mycket man inte ser och vet.

    Varje barn behöver trygghet, kärlek och vägledning osv vet många då ja växte upp med sammanboende föräldrar som det inte fungerade i, utåt sett va dem välfungerande men så var inte fallet, det förstod man inte då det kom fram genom barnen då de blivit vuxna 🙂

    Om föräldrar är skilda eller inte är väldigt olika i olika grupper på olika förskolor men många bor ihop statistiskt sett men också vanligt med separationer såklart småbarnsåren är tuffa och många ser nya sidor hos varandra kan ja gissa…?

  2. Johanna

    Vad glad jag blev när jag läste att ni fick varsitt. De har verkligen sett utifrån varje barn som individ och inte dragit alla över samma kant ?

stats