Tiingelinn – Linn Andersson

Tjejkväll hos Therese!

Hej finisar!

Igår på Lucia var jag bjuden på tjejkväll hos Therese! Mådde lite dåligt på dagen men kom iväg vilket jag är så, så, så glad över! Var massor av andra mammor där och vi pratade massor! Var så himla mysigt! Sedan körde vi paketleken också. Super mysigt, ska avnjuta mina fina choklad praliner jag fick i mitt paket nu ikväll, så gott att mumsa på!

Therese hade ju gjort otroligt fint med! Wow, julmust i glasflaskor, cola, cider, massor med hembakt, godis, frukt, tapas, ja men allt! Så himla mysig kväll! Är så glad att jag äntligen kunna göra något kul! Blev dessutom sent, haha. Kom hem vid halv 1!

Blir så sugen på att ha en tjejkväll jag med nu! Men fyller år i Januari så kanske kan styra något då när förhoppningsvis mår bättre med!

Alltså frossade i mig så mycket igår på Therese plock bord! Kände knappt av gravid illamåendet!

På tal om frossa i mig, färska fikon är så otroligt himla gott! Åt flera stycke igår! Polkagrisar har jag nästan i munnen dygnet runt med! Är en sådan julmänniska, vill julbaka och mysa, och göra allt juligt!

Har köpt så god alkoholfri äpple glögg med! Är även sugen på att testa ett recept Julia Bergman la upp på äppelcider man värmer i kastrull med kanel och vanilj, såg så himla gott ut! 

Galen i hallon med! Kan äta mängder utan problem! 

Puss och kram på er och tack Therese för att du bjöd in mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats