Tiingelinn – Linn Andersson

Våran helg !

Hej finisar!

Denhär helgen har vi tagit det ganska lugnt och bara myst! I fredags var jag ju på tjejkvällen hos Therese, i lördags åkte vi till mamma och Sven på lunch och Tindra sov över och igår filmade vi hela vår dag i en vlogg som ni kan se HÄR! 

Blev en så mysig dag, Tindra var på bra humör och fick en egen Julgran. Hon har önskat sig det i julklapp! Så himla söt är hon! Så hon fick en liten Gran igår! Hon älskade även pepparkaks-klänningen hon fick, hehe. Hon var så arg och bara skrek för hon inte fick ha den på sig idag till förskolan, lilla hjärtat, hon älskade den!

Veckans planer är lite oklara denna veckan.

Ska i alla fall träffa Josefin och fixa fransarna nu innan jul, sedan skulle jag vilja få till en lunch dejt med Therese, träffa min vän Linda, är även inbjuden på julfrukost med min bloggportal men är as krångligt för mig att komma så tidigt på en fredag morgon och inte centralt i Stockholm heller så får väl se hur det lir med den saken, men vore kul att komma iväg. Sedan ska jag väl ha Tindra en dag också som jag brukar, bästa på hela veckan.

Vi får se lite hur veckan blir helt enkelt.

 

Vi 2 föralltid ! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Johansson

    Hej Linn. Varför har du stängt för kommentarer på er vlogg?
    Ville skriva att det var så mysigt att få glimtar från ert liv. Och Tindra är ju sååå go. Kram till er alla 3 (eller 4 hihi).

stats