Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund

Hej finisar!

Här kommer en frågestund med svar på massor av frågor som kommit in på bloggen och Instagram:

 

Hur länge har du och Gabriel varit tillsammans? 

Detta känns så sjukt att säga men 6 månader på söndag!

Hur har ditt liv förändrats under ett år?

Oj, kan knappt beskriva det alltså! Jag kände inte ens Gabriel för ett år sedan! Visste inte ens vem han var. För ett år sedan var jag kär i någon annan. Det är så sjukt att tänka. Första halvåret mådde jag sjukt dåligt! Var så ledsen, hade vänner jag trodde älskade mig men som utnyttjade mig, stötte bort min egen familj som jag älskar mest osv.

Nu väntar jag mitt andra barn, är kär, umgås massor med min familj och har en bra relation med Tindras pappa. Känns så skönt.

Har du någon killkompis? 

Ja alltså jag har en som jag skulle kalla för ” Min killkompis” som jag känt från början och varit vän med i flera år. Sedan har jag ju blivit vän med kompisar till Gabbe, mina vänners killar osv.

Har du många tjejkompisar?

Alltså nej! Är en otroligt lojal person. Behandlar mina vänner nästan som min pojkvän. Ställer upp för dem, gör allt för en vän, skulle svara i telefonen mitt i natten osv. Jag har blivit otroligt sårad och utnyttjad av tjejkompisar. Som mest velat åt ” Sociala medier Linn” som bara velat ha massor av saker av mig, sponsrade kläder, smycken, skal och annat, finns mycket som har sårat mig så ofantligt mycket.

De vänner jag har nu är dock guld värda!  Tex Moa och Amanda som jag känt sen jag var ett barn! Skulle vilja köpa jorden till dem!  Tex Josefin, Alva, Moa, Linnea, Therese för att nämna några. Som jag vet ställer upp, som inte blir arga om jag tex inte kan ses pga graviditets illamåendet, som verkligen gör allt för mig. Blir jag någon gång rik kommer jag verkligen ge alla dessa tjejer något fantastiskt De frötjänar hela jorden.

Är du nöjd med ditt utseende? 

Alltså nej, vet inte vad som har hänt men fått galna komplex. Tycker jag var sååå mycket snyggare i somras, haha! Usch! Kan vara för jag är gravid, känner mig svullen, kräks, mitt hår kaosar osv.

Umgås du med andra influensers?

Ja men det gör jag, flera av minna vänner är ju det, tex Therese , Therese och Josefin! Sedan träffar jag ju många andra via event och så! Är flera jag skulle vilja ha som vänner och typ ser som vänner även om de inte är personer jag umgås med vardagligen pga att vi bor i olika städer osv. Men absolut! Älskar influensers men tror lätt man kan bli lurad med. På events är alla ” Bästisar” och sådana ord som ” finaste vännen” ” hjärtat” osv gör att jag tror att vi är närmre vänner än vi kanske är. Är rätt ytligt ibland i vår bransch och jag är en sjukt känslig människa som bara gillar äkta och är otroligt genuin och äkta så är lite försiktig.

Kommer ni döpa bebis? 

Åh, ja det vill vi göra! Dop är otroligt fint. Blir spännande och se om vi kommer överens om gud-föräldrar bara, vi har lite olika åsikter där.

Är du bukis med någon kompis?

Haha, älskade denna fråga så tog med den, men nej det är jag inte! Är väl en oskriven regel att man inte rör sina vänners föredettingar, eller? haha.

Är du en svartsjuk person? 

Ja lite faktiskt. Men lagom! Tycker man ska vara lite svartsjuk men inte för mycket. Dock litar jag fullständigt på Gabriel är aldrig rädd att han skulle vara otrogen eller så!

Hur många har du haft sex med?

Kommer in sjukt mycket sex frågor alltså! Min första upplevelse i livet av sex var förskräcklig så jag har varit försiktig kring den biten. Har nästan aldrig haft sex med någon jag inte haft känslor för, tror det hänt en gång och då var det tyvärr pga att trösta mig. Annars har jag alltid varit på en dejt med en kille innan och typ blivit bjuden på middag eller liknande. Inte haft sex första gången vi träffats. Det har hänt en enda gång och jag mådde sjukt dåligt och målade upp en fasad typ.

Men antalet går att räkna på mina fingrar.

Tror du att du och Gabbe skulle kunna umgås med Tindras pappa i framtiden? 

Man kan aldrig veta. Tror att det kanske kommer gå i framtiden särskilt om han hittar en flickvän. Då tror jag verkligen det! Typ åka till Kolmården med Tindra, vårt barn och deras barn om det skulle ske. Dock kanske det inte skulle vara en bekväm situation för den tjejen eller Gabriel, tror inte Gabbe skulle bry sig men man kan aldrig veta.

Är jätteglad att allt funkar så bra nu i alla fall.

Jag skulle ha jääääättesvårt för att typ vara vän med någon av hans ex eller gamla ligg. Blir obekväm i sådana situationer och lite äcklad. Vet att det kanske är fel men är bara ärlig. Dock skulle jag aldrig vara otrevlig mot någon.

Äger du någon sexleksak? 

Nej och har aldrig använt en i hela mitt liv.

Har ni några namnförslag till bebis? 

Ja det har vi men är hemlig vän så länge!

Är era familjer glada för lillen i magen? 

Ja det är de! Känns såååå kul!

Kommer Tindra fria jul hos er eller Marcus?

I år är det mitt år! Wohooo längtar!

Älskar du Gabriel lika mycket som Tindra?

Nej, asså det låter så dumt men nej! Älskar ingen i hela världen lika mycket som min dotter. Den enda jag kommer älska lika mycket är bebisen i magen såklart! Älskar Gabriel så mycket såklart men kärleken till min dotter kan aldrig förstöras.

Vinter eller sommar?

Soooommar! Är född 25 januari och har alltid velat vara född på sommaren, haha! Hatar vintern just nu när det inte finns snö. Så tråkigt är det.

Vad ser du fram emot med 2020?

Massor, bebis, jobb, roliga saker, semestrar,fixa fler insamlingar och hjälpa människor, allt! Längtar till årsskiftet men längtar även till Jul!

Skulle du säga Ja om Gabriel friade?

JAAAA!

Berätta en random grej…

Oj såå svårt, kanske att första gången min mamma Träffade Gabbe så var vi hemma i deras hus och skulle hämta något jag hade glömt och så kom de hem, och han Bah ” Hej Gabriel” och var så nervös och det vart så oplanerat!

Sedan kanske att Gabriel städ med på min lista med fina pojknamn från när jag var preggo med Tindra! Tycker Gabriel är ett otroligt vackert namn! Hans mamma hade bra smak där, haha. Blir så sur ibland när han alltid vill kallas Gabbe! Ingen säger ens Gabriel, det är ett så vackert namn, Gabbe låter så pojkigt / raggar aktigt.

Vad röstade du på? 

Alltså jag vågar inte svara för vissa tar åt sig så hårt över vad man röstar. Kan säga att jag inte röstade på någon av de extrema partierna SD eller vänstern. Lägger inte värdering i hur andra röstar och vill inte att andra ska göra det med mig heller.

 

Bilder från i somras när man var brun, fräsch och ljuset var nice.

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats