Tiingelinn – Linn Andersson

Julafton 2019

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er och att ni fått en riktigt god jul!

Vi har haft så himla mysigt hela julen! Dagen före julafton var vi ute hos Gabriels pappa och hans släkt på deras lands ställe och firande! Tindra var med och hon fick sina julklappar av Gabbe där och hans syster och kusiner hade med köpt julklappar till henne! Så himla gulligt av dem! Tindra blev jätteglad!  Vi åt jättegod mat och testade massor av olika frukter, Tindra sjöng hela bamse sången för dem trots att hon knappt känner de flesta. Min prinsessa, är så stolt över henne. Världens duktigaste lilla 2 åring.

På morgonen åkte vi hem och slog in sista paketen, sedan åkte vi till min farmor och farfar och firade med dem och pappa! Tindras mumsade i sig och fick så fina paket!

Efter det åkte vi till mamma och hela mammas släkt med mormor och morfar. Där åt vi julbord, tomten kom på besök, vi drack glögg-drinkar med lingon, körde julklapps spelet som var så jäkla kul, haha och hade en så himla mysig julafton.

På kvällen åkte vi hem och hade lite mys i soffan hela familjen! Tindra fick vara uppe med oss och vi tittade på kalle anka ihop och åt skink-macka och varm oboy, även min goda äpple glögg! Såå, Såå mysigt!

En perfekt julafton!

 

Idag ska vi snart iväg till Gabbes mamma och fira och sedan till mormor ikväll för jultröje-fest! 

God jul från familjen Andersson, Malm, Hassel!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Oj va mycket roligt ni har varit på under julen. De är ju de bästa med julen- vara med familjen, umgås och äta God mat ?- God fortsättning önskar jag er❤❤

  2. Christer Torgrimsson

    ❤ vad underbart fina och vackra ni är tillsammans, All lyckönskningar till dig o familjen och en önskan om en fortsatt God julhelg och ett Gott nytt År

stats