Tiingelinn – Linn Andersson

Välkommen hem till oss

Hej finisar!

Vet att ni så gärna vill ha en house Tour och se hur det ser ut i hela vårt hem och det kommer, men vill bli klara först, har fortfarande ingen lampa i köket eller i kontoret/ blivande bebisrummet ännu, tavlor ska upp osv. Men tänkte visa er litegrann i alla fall.

Vi har städat ut julen i söndags och idag så städade jag hela hela dagen medan Tindra sprang runt och lekte. Bakade en sockerkaka också, hehe och lagade köttbullar och makaroner. Alla tomtar och julgranen är borta och vårt hem är fullt av fina blommor!  Här kommer lite bilder från hemmet. 

Fick denhär fina av min mamma som nyårsblomma, jättefin än! 

Vårt kök med färska tulpaner på bordet! Så fint blommor är ju det bästa jag vet! Fick de av Gabriels mamma men när jag fick de var de vita och små knoppar och nu 3 dagar senare så har de blivit rosa, så coolt! 

Älskar dessa fina ljuslyktor. 

Min nyårsbukett från Gabbe!

och mina otroligt fina röda rosor! Så gulligt har aldrig fått röda rosor av en kille! 

Mitt nya doftljus jag fick av Gabbes mamma med! Hon verkar vara lik mig och min mamma vi älskar doftljus, haha! Min syster brukar ge min mamma ljusförbud men man kan inte ha för mycket doftljus! 

vårt vardagsrum! 

Här ser man mellan, är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Fina tavlan från memories by Julia! Ramen är magisk, många har frågat om den, den ingår i själva tavlan. 

Även fått upp en almacka på väggen! Visste ni att jag fyller år 25 januari? 

Bakade sockerkaka , går så fort och blir så gott! Ska verkligen börja baka mer i år! Tindra och Gabbe gillade mitt spontanbak, haha! Jag gillar inte cupcakes med frosting och sånt utan sockerkaka är bland det godaste jag vet, smeten med, haha!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats