Tiingelinn – Linn Andersson

Låna min ängel mitt i pappa-veckan!

Hej finisar!

Åh vilken underbar dag det var igår! Först var jag hos Josefin och gjorde fransarna! Blev så himla fint som alltid! Sedan direkt efter åkte jag och hämtade Tindra på förskolan för att få vara med henne. Hon blev sååå glad när jag kom! Fick en bamsekram och massor med pussar!  Brukar ju låna henne en dag i pappa veckan under dag tid men igår fick hon även sova över. Är så glad så glad så glad och tacksam över att relationen funkar så bra med hennes pappa! Att vi kan hjälpas åt när det gäller Tindra!

Jag och Tindra åkte ut till Nora och träffade våra bästisar Luca och Alva! Så himla mysigt som alltid! Barnen matchade med randiga polarn tröjor såg jag sen, haha!

Blev bjudna på glass och barnen gaddade ihop sig och ville absolut inte ha banan på, bara strössel och chokladsås, haha! SÅ vi mammor fick njuta av bananen! Det är ju världens godaste till glass!

När vi kom hem så började jag och Gabbe med projekt flytta sängen, haha. Vi ska göra om i sovrummet och sätta upp en TV på väggen, kommer bli så himla bra och mysigt! Min syster ska eventuellt sova över hos mig på lördag då tänkte jag att vi kan kolla film i sängen med massa gotte som vi gjorde när vi bodde hemma, vore så mysigt, så kan Gabbe spela i vardagsrummet.

Sedan tog Gabbe och Tindra ett bad ihop och efter ville hon mysa med sin mamma i sängen och titta på nya favoriten mamma mu! Gabbe fick skjuta sängen med oss på och jag och Tindra ” åkte båt ” då sa hon haha!

Älskar min dotter så det gör ont i hela kroppen! Varje liten extra minut med henne är så värdefull! När Gabbe sa att han kund egg upp tidigare och cykla till jobbet i morse för att jag skulle få mer tid med Tindra eftersom det går fortare att ta bilen till förskolan än att gå med vagnen fram och tillbaka blev jag sååå glad! Betyder så mycket! Man sparar verkligen tid på det. 45 min längre med Tindra men lika mycket tid kvar till jobb.

 

Puss och Kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats