Tiingelinn – Linn Andersson

Min underbara tjej-brunch

Hej finisar!

Dålig uppdatering här igen, ber verkligen om ursäkt för det! Varit full fart senaste dagarna! En till as töntig anledning är att jag knappt kan skriva på datorn då jag brutit 2 naglar, låter så fjolligt ber om ursäkt på förhand men jag blir handikappad utan dem när jag skriver på datorn. Är så van vid naglar då jag haft det konstant i typ 2 års tid.

Hur som haver, igår hade jag min tjejbrunch! Hade en när jag fyllde 20 och nu en vid 22! Måste säga att jag toppade 20 års brunchen i år, hehe! Blev så himla fint, gott och lyckat! Har så fina tjejkompisar verkligen! Många har jag haft i flera år, och vissa har jag känt sedan jag var barn och fått kontakt med igen osv osv. Tindras 3 gudmödrar var med tex! Spännande och se vilka som blir gudföräldrar till bebben i magen! Tycker på ett sätt sånt är lite töntigt, och typ lätt att man blir osams när man har flera vänner som gärna skulle vilja bli, men himla fint ändå.

Vi pratade en massa och det blev soprent på mitt lilla buffé-bord! Blev lite oliver kvar bara, haha! ’r jag som är GALEN i oliver! Så gott ju! Gjorde fruktfat, små välkomns-drinkar med alkoholfri cider, smoothie, mosarella med tomat, kex, ostar, chips, kvarg med bär och granola, godis, vitlöksräkor och så godaste juicerna!

 

Fick sååå fina presenter med! Flera av teserna hade gått ihop och kör ett stort rosa Mateus fat till mig! Sååå glad för det, sedan fick jag en så fin vas, söta hårband till Tindra, en mössa till bebisen, doftljus som jag packat upp och som doftar magiskt, Mateus koppar som jag får senare när de kommit som matchar med fatet dessutom och massor av blommor! Såå bortskämd! 

Hur gott? Blev hungrig nu, haha!

Denna fina vasen fick jag i present.! Hur fint denna bilden blev helt spontant när alla tagit. 

Så fina presenter! 

MAGISKA BLOMMOR!

 

Vill ha såhär mycket blommor hemma jämt!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Har mått som du, mådde helt annorlunda med mina döttrar. Det visade sig vara en pojke. Gick upp och kräktes på natten. Det stämmer inte att man mår sämre av flickor i mitt fall. Nu mår jag dock inte illa. Är i v 20 +. Spännande och se vad det är. Har ni namn bestämt. Vi har svårt med namn men ett vi fastnat lite extra för.

stats