Tiingelinn – Linn Andersson

2 kalas på samma dag

Hej finisar!

Vilken helg vi har haft! Först tjej-brunchen och sedan efter den i lördags så kom min älskade, fantastiska lillasyster Fanny till oss! Hon sov över här efter sin fotbollsmatch som var i Örebro. Så efter tjejbrunchen gick vi till pinchos med Fanny och en av tjejerna från brunchen och hennes sambo. Var jättemysigt! Älskar pinchos. Vi hade en jättetrevlig kväll och när vi kom hem var tanken att jag och Fanny skulle titta på film i sovrummet och äta massor med godsaker men vi sonande direkt, haha. Gabriel var vaken halva natten och spelade online med kompisar.Han fick sova på soffan för Fanny sov inne hos mig och han var ju vaken så himla sent.

På natten så vaknade jag och kunde inte sova utan honom, asså sååå fjaaantig! Men så var det. Så jag gröp ner hos han i soffan, haha. Drömmer så mycket mardrömmar sedan jag blev gravid så det är sjukt!

Hur som helst, igår gick vi upp ock åt en riktig brakfrukost tillsammans med Fanny! Äggröra, plättar, smoothie, juice, kvarg, kex, ostar, ja men typ allt vi hade hemma. Sedan blev Fanny hämtad av vår brorsa och jag och Gabbe åkte till hans mamma för att fira hans bror som fyllde 24 år. Supermysigt för en i släkten har en liten bebis som är så söt, men vad jag saknade min ” bebis” då, haha.

Mådde så illa sen för fick inte i mig någon mat så satt helt tysts och bara fokuserade på att inte kräkas. Är så jobbigt när man är hos någon annans familj och vill vara trevlig och social samtidigt som man måste fokusera på att inte kräkas. Men det gick bra.

Vi åkte sedan till min mormor och åt 2 äpplen i bilen så när vi kom fram mådde jag bra igen. Då firade vi henne som fyllde 72 år! Det är exakt 50 år och 6 dagar mellan mig och mormor! på lördag fyller jag alltså 22 år! Hos mormor åt vi god mat och jättegod tårta. Maräng och äppelmos var det i den, så gott!

När vi firat mormor åkte vi hem igen och tittade lite på film och gosade i sängen. 

Min fina syster Fanny!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Många som tycker det! Vi var ännu mer lika förr när vi hade exakt samma hårfärg och utan smink är vi så lika! Man kan inte höra skillnad på oss i telefon, hehe<3 Kram

stats