Tiingelinn – Linn Andersson

Imorgon drar vi på semester !

Hej på er!

Ligger i sängen och käkar på typ världens största Kinderägg någonsin, haha!

Idag har Tindra varit hemma från förskolan för att inte bli smittad av några baciller för imorgon ska vi åka på semester! Vi har varit ute i det underbara vädret och gått med dockvagnen på morgonen och sedan kom Tindras gammelmormor och gammelmorfar och hämtade henne. Tindra ska sova hos dem så jag kan jobba under morgondagen och Tindris slipper förskolan.

Vi ska imorgon åka till Branäs på skidsemester! Längtat så mycket! Det blir jag, Gabbe, Tindra, mamma, mormor, morfar och sedan på fredag kommer min bror och hans tjej! Längtar så mycket! Jag kommer även fylla år där borta så får mitt firande i Branäs! Ska bli så kul! Är så förväntansfull! Äntligen får man kanske se lite snö i år! Tindra fick så fina längdskidor av sin morfar i julklapp som hon äntligen ska få testa!

Nu ska vi packa för fulla muggar och även posta och hämta paket!

 

Puss och kram från gullungen !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh jag älskar Branäs, har åkt dit två gånger på skidsemester med min familj och bott i stuga och det är så mysigt. Backarna är jättebra och finns verkligen nått som passar alla. Hoppas ni får en bra vistelse och att du får en bra födelsedag. Grattis i förskott!!

    1. Linn Andersson

      Tusen tack! Åh vad kul! Vi är så nöjda hit tills, känns verkligen som de har de lilla extra med saftstugorna, barnens after ski, jättefina utsiktsbackar, och ja allt! <3

stats