Tiingelinn – Linn Andersson

När vi fick veta att det låg en bebis i magen!

Hej finisar!

Hur gick det till när vi fick veta att det låg en bebis i magen?

Den här månaden hade vi inte alls haft sådan koll på när jag hade ägglossning. Vi ville ju bli gravida men vi letade liksom inte fram exakta ägglossnings datumet och körde inte med ägglossningstest utan hade bara oskyddat sex när vi kände för det, haha.

När Gabbe var på jobbet så tog jag ett graviditetstest på morgonen som visade svagt positivt! Blev helt till mig och skickade direkt bild till Therese och Josefin, haha! Inte Gabbe! De blev med helt exalterade med mig.

Sedan tog jag bussen upp på stan och köpte en låda samt en liten body, liten mössa och små byxor till bebisen och la i lådan ihop med graviditetstestet. Jag skrev till Gabbe att jag hade ett paket till han när han kom hem från jobbet och när han kom hem flög han in och Bah ” Var är mitt paket” . Han är sikt ivrig av sig, haha. Gav han det och han öppnar direkt och sedan står han bara där och stirrar och bara ” Eh, EEEH, wow , ska vi få en bebis? Är du gravid älskling? ” . Sedan blev han glad men hade svårt att ta in.

Han var lite konstig i 2 dagar och sa inget. Han var liksom glad men det var svårt för han att förstå. Men det finaste ögonblicket var verkligen 3 dagar senare när han ville ha lite egentid. Jag trodde han satt och spelade och gick ut för att fråga om han ville ha chips, haha. Då sitter han och håller lilla mössan i handen och tårarna rinner på han. ( Gabbe visar inte känslor så mycket, jag får ju glädjetårar, lätt, gråter lätt, osv osv men inte han) så säger han ” Linn dehär är det bästa som har hänt mig och jag älskar dig, mitt barn ska ha på sig denhär”. Då sjönk det liksom in.

De små plaggen säger mer än en text på ett grav-test. Blir så påtagligt liksom.

 

Nu i efterhand när vi fått ett bf datum så har vi räknat ut att vår bebis blev till när vi var på spa i Stockholm på The welcome hotel! Hihi! Så åk dit om ni vill ha bebis! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenni

    Grattis till graviditeten! ? Skulle du vilja berätta mer en dag om de första symptomen, hur långt innan/efter bim symptom kom och när testet (alltså med tanken på bim där med) gjordes?

    1. Linn Andersson

      Jo absolut! Hade dock inga symtom innan jag plussade, plussade rätt tidigt före beräknade mensen. Kram <3

stats