Tiingelinn – Linn Andersson

Vi åkte till Sälen istället för Branäs!

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Alltså jag måste berätta detta för er, med skämskudden framför ansiktet!

I onsdags åkte hela familjen upp till Branäs! Min mamma , mormor, morfar och Tindra tog en tidigare bil upp då Gabbe behövde jobba över lie på jobbet, men var bara 1,5 timme!

Sedan började vi rulla mot Branäs! Har verkligen längtat efter denhär semestern så mycket! Hela familjen , skidor som vi alltid åkte med just min mormor och morfar och mamma när jag var barn och snöööö för första gången.i år!

Vi skrev in Branäs på GPS:en och började rulla! Vi åkte i skogen typ hela vägen, vi blev sååå hungriga men inte ett enda donken, eller någonstans! Tillslut kom vi till Vansbro och gick in på någon grill för att käka! Var jättemånga som satt där och pratade om att de skulle åka skidor och vi blev så taggade!

Vi började rulla igen och när det stor 20 min kvar på GPS:en ringde min vän Therese och sa att vi skulle skriva in Branäs berget för att komma exakt dit vi skulle bo eftersom hon varit där på samma boende veckan innan. Vi skriver in Branäs berget och GPS:en ändrar till 2 timmar och 20 min kvar! Vi fattar ingeting och inser tillslut att det alltså finns ett Branäs i sälen och ett Branäs i Branäs! Alltså jag grät inombords!

Vi vände direkt och efter 10 min när vi vänt står det ” välkommen åter till Sälen ” på en blå stor skyllt! Vi åkte alltså till sälen! Helt ofattbart, haha! Skrattar åt det nu! Gps:en visar in oss på massor av skogsvägar och helt plötsligt åker vi i kolmörker flera mil helt utan belysning med massor av kolsvarta vinterstugor utan boende i! Vi kommer till ett vägsjäl och gps:en dör! Vi kan välja på att åka in på en oplogad väg, en Anna oplogad väg eller vända! TIllsut väljer vi en av vägarna och kör! Efter 30 min startar Gps:en igen och tillsut kommer vi fram! Typ 12 på natten!

Men var verkligen otroligt smidigt här i Branäs för det var bara att åka in i parkeringshuset och sedan upp i lägenheten och knacka på! Vi lärde os sju iaf att kolla upp destination noggrannare! SÅ ska ni till Branäs? åk till rätt Branäs, haha!

Nu ska vi ge oss ut i backen, kommer massor av härliga inlägg under dagen senare!

Puss och kram !

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Hahaha, man får skratta åt sina misstag, fy tusan! Skrev bar sin Branäs och körde, inte visste jag att det fanns 2! Kram

stats