Tiingelinn – Linn Andersson

Lite fina 22 års presenter i efterskott !

Hej finisar!

Tänkte visa er lite fina presenter jag har fått i förra veckan! Fyllde ju år när vi var i Branäs och har efter jag kommit hem fått massor av fina presenter. Som ni vet så älskar denna kvinna blommor och porslin mest av allt , hehe! Mina nära och kära känner mig! 

Fick denna fina av min lillebror Anton! Är en snurr bricka med massor av hjärtan, perfekt till tacos eller tapas! Sååå fin! Fick dessa fina Mateus muggar och ljuslyktor av Gabriels mamma och sambo! SÅÅÅ fina älskar ju Mateus! 

Fick pengar i ett kuvert av min pappa och av min farmor fick jag presentkort på euroflorist! Så himla bra present! nu ska jag unna mig något fint till hemmet! Kanske en magisk bukett eller något fint till våra fönster. 

Mer Mateus som jag fick av min mormor och morfar! Så fint! Älskar ALLT från Mateus! Finns inget jag inte gillar!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Brickan med hjärtskålarna har vi med, däremot krävdes det mycket övertalning innan mannen gick med på att köpa det men nu gillar han det ? Perfekt till tex tacos!

  2. Malin

    Lilla vän, hur ska du klara två barn när du inte är mer än ett barn själv? Jag menar allvar.
    Din blogg är som en fjortonårings dagbok. Häpnar över hur du uttrycker dig och hur naiv du är. Bara det att skaffa barn med en du ”varit ihop med” i ett halvår är inget moget vuxet beslut bara det.
    Vad har du att ge två små barn, förutom att köpa söta små ”outfits” och leka med dem? Som om de vore dina dockor? Väx upp, Linn.
    På allvar. Oroar mig för de barnens utveckling och möjligheter.

    1. Linn Andersson

      Hej Malin!
      Vilken otroligt dum kommentar! Tycker det är så synd att man lägger energi på att försöka tycka ner någon och kommer med åsikter som bara är vidriga rent ut sagt. Gillar du inte mig så läs inte min blogg! Känner lite att du kanske ska växa upp! Fick lära mig redan som 5 åring att har man inget snällt att säga så säger man inget alls, så skulle jag nu bete mig som en 14 åring så är ju du 9 år yngre i ditt tankesätt eftersom du inte lärt dig det. Förstår inte hur man lägger ner tiden, det gör mig mest förvånad. Så avundsjuk verkligen!

      Vad det gäller utveckling av mina barn kan jag inte prata för mitt ofödda ännu men min dotter Tindra lärde sig gå vid 8 månader, pratar som en 4-5 åring och är 2,5 år, börja lära sig bokstäver och är nästan blöjfri! Hon är otroligt duktig och begåvad min dotter! Hon utvecklas massor för varje dag, är magiskt att se! Sedan älskar jag att leka med min dotter, och nej de skäms jag inte för det är något otrolig bra! Barn behöver lekfulla föräldrar. Är så troligt trygg i min föräldrar roll!
      Ha en fin dag och hoppas du hittar någon blogg som passar dig bättre. Så kan du hoppa över min, alla gillar olika.

stats